Глава Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко оприлюднив фото затору з фур, що розтягнувся на 7,5 км, на кордоні Київської та Черкаської областей по Одеській трасі станом на ранок 20 грудня, повідомляє «Страна».

3(15)

Знімки він оприлюднив в Twitter. На них затори зняті з висоти, що дозволяє побачити картину в цілому.

За словами Шевченка, на доручення Арсена Авакова глава Нацполіціі Сергій Князевич і керівник ДСНС Микола Чечоткін вилетіли і працюють на місці затору на кордоні Черкаської і Київської областей.

Нагадаємо, що поліцію кинули на порятунок фур зі снігового полону на межі Київської та Черкаської області.

Як повідомлялося, на ділянці дороги Київ-Одеса, на кордоні Київської та Черкаської областей, між Білою Церквою і Жашковом тривають заходи з ліквідації заторів, які розтягнулися на 7,5 км.

З метою розчищення від ожеледиці обмежено рух всього автотранспорту з боку Білої Церкви в бік Одеси і з боку Жашкова в напрямку Києва. З заметів звільнили 402 автомобіля.

Величезний затор на трасі Київ-Одеса зняли також на відео з вертольоту. Його опублікували на каналі в YouTube «Національна поліція України». На кадрах видно, як на засніженій трасі без руху одна за одною стоять фури. Точне місце зйомки не вказано.

3(15)

2(28)

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 черкащанин 20.12.2017 13:19
Хоть би мимо пролетіли, не дай боже сядут - і ті,що їхали, встануть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100