Технологічні роботи на мосту через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 22 грудня продовжаться. У зв’язку з цим, рух автотранспорту на цій ділянці автодороги 22 грудня буде закрито з 9.00 до 16.00.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт і у разі необхідності здійснювати об’їзд через місто Канів.

Про це інформують на сайті Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Пересічний 22.12.2017 11:38
А тепер відкриваємо сайт Служби автодоріг (яка є власником доріг загального користування області та мосту ч-з Дніпро зокрема) і читаємо, що 22 числа рух на мосту НЕ закриватимуть! Джерело: http://ck.ukravtodor.gov.ua/press/news/rukh_avtotransportu_po_mostu_cherez_dnipro_22_hrudnia_ne_bude_zakryto.html

У зв'язку з тим, що затягнувся ремонт мосту (який почали не на початку будівельного сезону, а наприкінці), повинні втрутитись "компетентні" органи, це ж стратегічний об'єкт! Такі ремонти повинні плануватись заздалегідь (виготовлятись проект, кошторис, заготовлюватись матеріали, техніка, людські ресурси і т.п.), а не як у нас - все в гарячці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 [email protected] 21.12.2017 21:16
Хочется иметь хороший мост,дорогу. За это нужно платить,т.е. немного потерпеть. Но! Терпеть издевательство через импотенцию и неадекватность власти? Мост не готов. Мы видим прямо здесь,в Прочерке, обещания властей- до ноября...декабря
... Нового года... Вот только которого? Ведь все бы ничего,но! В эйфории от пуска одной полосы отменили дизель поезда и люди остались на улице. Авиаперевозчик маршрута 306 видал нас ... Когда на мосту днём ведутся работы автобус из Золотоноши кошмарит ждущих. Один-два рейса вместо шести-семи. Департамент ОДА,в чье ведении эти вопросы разводит руками"А вони самi... Що ми зробимо...потерпiть..." Ну,й правда,люди-ця влада-ваш вибiр.Терпiть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Іван Семенович 21.12.2017 20:15
А сколько будет пиара по завершении работ, все равно что Байконур открывать будут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 депутат 21.12.2017 19:01
Ну ось це вже якось веселіше, та й по українському, бо то люди знали, що можна переїхати міст в певні проміжки часу, а тепер виходить, що доїхав до мосту, а він сьогодні закритий, а на сайт ОДА перед поїздкою не заходив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ОДА, навчіться думать! 21.12.2017 18:15
Як можна "поставитися з розумінням" до того, що в таку погоду і за скажені гроші на дамбі будують дурацький оглядовий майданчик імені Льови Парцхаладзе?!!!
Ідіоти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100