Прокуратура повідомила про підозру черкаському патрульному, який після вживання марихуани збив на смерть пішохода, повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Слідчим відділом Прокуратура прокуратури Черкаської області 20 грудня повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України інспектору роти Управління патрульної поліції, який 21 жовтня, перебуваючи за кермом автомобіля «ВАЗ» в стані сп’яніння, внаслідок вживання наркотичних засобів (марихуани), рухаючись з перевищенням швидкості в м. Черкаси по бульвару Шевченка, на перехресті вулиць Небесної Сотні та Б. Хмельницького, вчинив наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину на пішохідному переході, та від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

На цей час у кримінальному провадженні тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, вживаються заходи щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 007 22.12.2017 12:12
Цитую KLod:
О, классные полицейские

Так це ж нова патрульна поліція. А їм можна бути в будь - якому стані, це ж нова формація. Велика частина з них у наколках, на голові ірокез, притягувались за вживання наркоти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Люди 21.12.2017 18:41
Чи відсторонили "перевертня в погонах" від займаної посади? Також, відповідальніст ь мають понести його безпосередні керівники та члени комісії, які здійснювали відбір кандидатів на службу до патрульної поліції. Ганьба такій поліції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 KLod 21.12.2017 18:14
О, классные полицейские
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Сотник 21.12.2017 17:49
Яке може бути перехрестя у вулиць Небесної сотні і Б.Хмельницького?! Чи навмисне так вказали, щоб в суді розвалити справу?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 toten 21.12.2017 17:46
на перехресті вулиць Небесної Сотні та Б. Хмельницького?? А они уже пересекаются?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100