реклама

реклама

Співробітники карного розшуку УМВС України на Одеській залізниці затримали громадянина, який палив в залі очікування залізничного вокзалу станції «Черкаси», знаходячись в стані алкогольного сп’яніння.

У черговій частині міліції під час проведення особистого огляду в громадянина виявили та вилучили холодну зброю – «нунчаки» та наркотичну речовину коноплю, вагою 60 г.

Затриманим виявився 45-річний місцевий житель Олег Іванович. З його слів «нунчаки» він знайшов та зберігав для самозахисту, а наркотичну речовину купив у невідомої особи та зберігав для особистого вживання.

Подальша дослідча перевірка показала, що зловмисник вже має дві судимості за ст. 185 КК України (крадіжка) та 309 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичної речовини).

Проти правопорушника порушено відразу дві кримінальні справи за ст. 263 ч. 2 КК України (незаконне носіння холодної зброї) та ст. 309 ч. 1 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичної речовини). Триває слідство, повідомляє прес-служба УМВС України на Одеській залізниці.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100