реклама

реклама

Щоб запустити роботу КП «Смілатеплокомуненерго», щоб воно отримало ліміти на газ та айсі-коди, потрібно, аби попередній надавач послуг ТОВ «Сміла Енергоінвест» нормально передав майно, працівників і всі документи, повідомляє «Сміла.ua».

2018-01-02-непороз

Проте керівники обох підприємств постійно сваряться, не можуть знайти спільної мови і дійти згоди. Вони вже не чують один одного, на наради приходять без документів, не підготовлені, сердиті і лише чубляться між собою.

Представник Енергоінвесту погоджується, що 14 грудня судом було розірвано договір про спільну діяльність, і вони вже не є оператором та постачальником тепла у Смілі. Але все ще підтримують опалення в місті.

– Ви отримаєте своє майно, але я переживаю за свій колектив, що 200 осіб колишніх працівників Енергоінвесту залишаться без роботи... Їх виженуть на вулицю, а так не повинно бути. У 2010 році Енергоінвест прийняв і майно, і весь колектив. Тому пропоную оформити людей по переводу у КП «Смілатеплокомуненерго» згідно з чинним законодавством, – наполягав смілянський керівник ТОВ «Сміла Енергоінвест».

– Ви постійно обіцяєте передати майно, але я ще не бачив документів. Головне – майно, ваші борги лягають на майно. А я не бачу перелік майна. Енергоінвест передає мені документи то про амортизацію, то договір про спільну діяльність, то документи про майно ТОВ «Матриця»... А що воно? Чиє воно? Де конкретні суми і цифри - невідомо, - говорить Володимир Прус. Він вважає, що разом із колективом Енергоінвест хоче передати і борги по невиплаченій зарплаті. Всіх працівників влаштовувати у КП не хоче, мовляв, там лише на офісі 50 осіб, де і як їх влаштувати у комунальному підприємстві.

Словом, один не дає майно, інший не бере людей. І у кожного керівника своя позиція.

Секретар міської ради Костянтин Синьогуб також наголосив, що інвентраризація майна є важливою і обов'язковою, поки її не зроблять, КП «Смілатеплокомуненерго» не зможе працювати.

Але остаточну крапку в історії з опаленням Сміли може поставити лише тристороння зустріч представників міської влади, голови Черкаської облдержадміністрації та Прем'єр-міністра України.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Сема 03.01.2018 20:28
Вивести обох керівників і обом набити репи і потім повернути на переговори
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Кирило 03.01.2018 12:04
Ну, капець... Не можуть розібратись! Давайте ще запросимо Раду Безпеки ООН... Може вони хоч помирять вас...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100