реклама

реклама

Народний депутат України Олег Петренко в інтерв’ю «Прочерку» прокоментував свої стосунки із колишнім міським головою Черкас Сергієм Одаричем.

Він зазначив, що йому часто «приписують» політичні зв’язки з різними відомими в Україні діячами. Щодо Одарича, то їх співпраця мала місце бути під час парламентських виборів 2014 року.

original

- Мені симпатизував Одарич, як молодий політик із цікавими ідеями і думками. Коли йшла передвиборча кампанія, мені запропонували повну команду в мій передвиборчий штаб. Однак, я відмовився і попросив про допомогу Сергія Одарича, який надав мені своїх спеціалістів. Вони вже мали переможний досвід на виборах міського голови і це було гарне рішення, - розповів Петренко.

Зараз же, за словами нардепа, спільних політичних інтересів між ним, Одаричем та Михайлом Бродським немає.

Як зазначив Петренко, на вибори у 2014 році він витратив менше 300 тисяч доларів, що, за словами нардепа, є «смішними грішми» для мажоритарки. Фінансово сприяли на виборах «азовцю» черкаські бізнесмени, прізвище яких називати без їх згоди він не схотів.

Деталі згодом у суботньому інтерв’ю...

реклама

Коментарі  

 
+16 #1 поліція 03.01.2018 13:16
В 2000 році на довиборах в Черкаську міську раду возив виборців в ресторан "Росава" до батька та споював людей на водохреща. Тоді російські спецслужби високо оцінили потенціал майбутньої шістки!! :D :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100