реклама

реклама

Регіональні осередки провладної Партії регіонів, лідером якої є прем’єр-міністр Микола Азаров, відмовляються оплачувати житлово-комунальні послуги та зв’язок. Суди вкрай неохоче беруться за такі справи.

Черкаські «регіонали» воліють не платити за зв’язок. Так, Шполянська районна організація Партії регіонів заборгувала «Укртелекому» 569 грн., але очевидно не поспішала погашати борг. 27 грудня 2011 зв’язківці подали позов до Господарського суду Черкаської області. Суддя тричі переносив засідання, мотивуючи це складністю справи і неявкою відповідача.

А ось у Львові місцеві «регіонали» заборгували «Укртелекому» майже 700 грн. Господарський суд Львівської області, на відміну від черкаських колег, не став «церемонитися» з однопартійцями Азарова – на першому засіданні не лише зажадав від Партії регіонів сплатити борг, а й штраф, пеню і судові витрати. У результаті сума зросла майже в два рази.

У Херсоні вже п’ять місяців йде серйозна боротьба між «Херсонобленерго» і місцевим партійним осередком Партії регіонів. Сума спору – 13,3 тис. грн., які енергопостачальна компанія намагається стягнути з «регіоналів».

Проте більшість суддів з пієтетом ставляться до членів Партії регіонів. Так, суддя Сніжнянського міського суду Донецької області Кучма розглянув матеріали податкової інспекції на притягнення до адміністративної відповідальності керівника місцевого осередку Партії регіонів і виніс таке рішення: винною визнати, але до відповідальності не залучати. Тільки усне зауваження.

Опозиційним партіям розраховувати на поблажливість судів не доводиться. Наприклад, у Кіровограді обласна рада спочатку збільшила у 7 разів орендну плату для обласної партійної організації «Батьківщина». Коли ж з урахуванням нових тарифів у однопартійців Юлії Тимошенко утворилася заборгованість у розмірі 50 тис. грн., суд постановив стягнути з них борг і «попросив на вулицю».

Без особливих церемоній обійшлася виконавча служба і з «Нашою Україною» в Житомирі. Як тільки утворився борг за місяць, прийшли в офіс: за борги забрали столи, комп’ютери, стільці і навіть кавоварку, інформує видання «Дело».

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Марія 11.02.2012 07:40
Вони ж пани.Їм можна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Сергій з Кривалівки 02.02.2012 13:34
Нічого, скоро - восени все переміниться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100