реклама

реклама

Слідчим відділом Черкаського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, повідомили в поліції Черкаської області.

;jsessionid=20468BD0A7BEBB33A99EFD62A9812ECF До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, яка у власній квартирі виявила труп свого співмешканця з тілесними ушкодження у вигляді синців на тулубі та садном на голові.

За словами жінки, стало відомо, що напередодні до потерпілого прийшов у гості знайомий. Під час застілля у чоловіків виник конфлікт. Товариш не знав, як довести свою правоту, побив власника квартири і пішов додому. Наступного дня від отриманих травм чоловік помер.

Підозрюваного встановлено, ним виявився місцевий житель. Наразі чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100