реклама

реклама

Незабаром в місті Золотоноша з'являться дорожні розв'язки з круговим рухом. Про це «Прочерку» повідомила прес-служба міськради з посиланням на начальника УЖКГ Олександра Флоренка.

nydiconkyk21 Перша така розв’язка буде облаштована на перехресті золотоніських вулиць Шевченка і Новоселівської (поблизу Центрального ринку).

Щойно в рамках обговорення зазначеної ініціативи в управлінні житлово-комунального господарства закінчилася нарада, на якій були присутні представники УЖКГ, громадськість, перевізники та проектанти. Бурхливе обговорення даного проекту перемістилося із кабінету чиновників на згадуване перехрестя, де і було розв’язано низку питань, які озвучувалися на нараді.

Результатом зібрання стало замовлення проектній організації на виготовлення ПКД для облаштування розв'язки. Окрім того, замовлено і проект на будівництво парковки по вулиці Обухова. Зазначена парковка буде розрахована на 30 нових парковочних місць.

У разі отримання позитивних показників від облаштування кругового руху на перехресті поблизу ринку таку розв'язку також планують облаштувати на перехресті Шевченка – Черкаська (поблизу пам’ятника-танку).

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 кук43 05.01.2018 18:36
Черкасам вкрай необхідні 2 підземні переходи на перехресті Смілянської та Шевченка й Сміляньскої та Гоголя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 User 05.01.2018 14:46
А коли в Черкасах почнуть влаштовувати кругові перехрестя?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100