реклама

реклама

Про поранення під час конфлікту оперативників Христинівського райвідділу міліції повідомила молода жінка.

У занедбаній квартирі, де щойно закінчилось застілля, біля пораненої жінки метушились дві її подруги.

Лікарі швидкої допомоги констатували в жінки ножове поранення. По дорозі до лікарняного закладу 29-річна дівчина померла.

Протверезівши подруги повідомили оперативникам, що потерпіла весь час називала нападника «батьком».

На порозі будинку, де проживала загибла, міліціонерів зустрів 55-річний чоловік. Він зізнався, що поранив власну дочку. Коли йому повідомили, що донька загинула, впав у розпач.

Після прибуття до райвідділу міліції, чоловік розповів, що дочка мала судимість й тривалий час мала антисоціальний спосіб життя. У неї є троє дітей, але за ними не доглядала, тому залишала їх на батьків.

Напередодні тієї ночі вона вже декілька днів не ночувала вдома. Батько знайшов дочку в компанії та почав вимагати, щоб вона поверталась до дітей, але та відмовилась. У сварці чоловік схопився за ніж і наніс смертельний удар доньці.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває слідство для з’ясування обставин справи, повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100