Якщо Україна визнає недійсним пакт Молотова-Ріббентропа, то їй необхідно віддати західні регіони іншим державам.

Про це написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» колишній міський голова Черкас, регіонал-втікач Володимир Олійник після того, як директор Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович заявив, що радянський період варто вважати окупацією.

98_tn

- Якщо сьогодні його визнати недійсним (пакт — ред.), Україні доведеться віддати сусідам в Європу Закарпаття, Східну Галичину, Південну Бессарабію і багато інших земель. Складається враження, що з логікою у майданутих не все гаразд, — написав він.

На думку регіонала, саме Радянський Союз «зібрав нинішню Україну з земель єдиної держави» та зробив усе можливе для збереження української мови та культури.

реклама

Коментарі  

 
+5 #14 Це добре 12.01.2018 11:01
Олійник - нецікавий і тупий опонент,якого занадто легко опускать у дискусіях, бо він абсолютно нічого і ні в чому не смислить.
Те, що пукін робить на такого черв'яка ставку в агітації по Україні - показник того, що рашка в Україні вже ні на що не здатна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #13 Сотник 11.01.2018 20:28
Цитую Не Паганель ти, Алєйнік!:
Вовка - тріпло, яке абсолютно не знає ні історії, ні географії. Ти, дебіл, поюзай підручники за 7 клас - тоді хоч знатимеш..... Краще закрий вже пельку, Вова .....

--- Хворі люди! Від Вятровича заразу підчепили! Знайшли саму нагальну проблему в державі на сьогодні?! Вже вулиці й міста переіменували, дякуючи "вятровичам"! Що змінилося на краще у вашому житті, після того?! Краще самі "закрийте вже пельку" !!!
--- Сам ти "дєбіл"! Олійник тут що, закликає до повернення земель?! Він говорить про можливі наслідки від проведення чергової реформи від "вятровичів"! Читати навчіться, а не піною сходити! Розумники! Ліпше б займались майбутнім своїх дітей! А воно, на сьогодні, явно не залежить від того питання, про яке тут іде мова!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Урюк 11.01.2018 17:33
"Прочерк" хватить піарить цей радянський НАФТАЛІН. Людина несповна розуму, як що таке меле.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #11 Не Паганель ти, Алєйнік! 11.01.2018 16:25
Вовка - тріпло, яке абсолютно не знає ні історії, ні географії. Ти, дебіл, поюзай підручники за 7 клас - тоді хоч знатимеш, що якщо переглядати межі по старих кордонах, то тоді рашка мала б повернути Україні Ростов-на-Дону, Міллерово, Таганрог і Східну Слобожанщину, а Польща - Перемишль і Закерзоння.
Тільки ж з усіх країн світу тільки рашка страждає історичною амнезією і прагне постійних переглядів кордонів і крадіжок чужої землі. Краще закрий вже пельку, Вова - не псуй і без того нікудишню репутацію тупих рашистів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #10 Зер гут 11.01.2018 14:54
"Майдануті" - це "бортонуті Майданом"? Тоді це якраз ти, Алєйнік. А ще - твій боягузливий хазяїн Яник, який дременув з країни, як тільки смалегним запахло. Твій корєшок Азіров, який не навчився навіть розмовляти мовою країни, яку грабував. І твій корєшок Царьов, який уявлення не має навіть про те, коли була Друга світова війна. І решта тварюк, бєглих до Хасапстану.
Чесно кажучи, я люблю, коли ви щось там вякаєте із зомбоящиків телебачення рашки - так ви не додасте на виборах 18 березня жодного голосу пукіну від росіян, зате ті, хто втік з України і попросив громадянство рашки - за нього теж не проголосують, бо теж ненавидять вас, як зрадників! Так що - "піши істчьо", вова!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #9 Гаага - вже скоро... 11.01.2018 14:32
Люблю читать маразми від вови олійника - він тільки мочить ними рашку і свого кремлівського тезку.
А с.цуть і олійник і пукін не стільки від визнання СеСеСеРу окупантом - скільки від юридичних наслідків цього. З причини свого одвічного жлобства рашка тупо лоханулася у 1991 році, заявивши, що є єдиною правонаступнице ю СССР. При цьому заграбастала собі усі закордонні і максимально внутрішні активи "совка", але ж заодно взяла на себе, немічну, і її величезні гріхи...
Слідом за визнанням СССР окупантом настануть вимоги від колишніх республік совка про відшкодування матеріальних збитків, але це - не найгірше. Окрім повернення вкрадених Криму, Абхазії і Придністров'я від рашки зовсім скоро вимагатимуть повернути Кьонігсберг Німеччині, Карелію - Фінляндії, а Курили - Японії. І розмовлятимуть з нею у міжнародних судах жорстко - як з отщєпєнцем-клептоманом, завжди схильним до крадіжок чужого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #8 федор принципиальный 11.01.2018 14:06
Он что еще живой,куда смотрит наша СБУ ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 Прокурор 11.01.2018 13:37
Вовка Олю у 90-х обслуговував черкаських "бригадних", як юрист-шестьорка. Трохи з Кодекса памяти досі - знає, що коли вслід за Литвою, Латвією і Естонією Україна і Європа визнають мацкву окупантам - мацква вважатиметься злодюгою-рецидивістом у світовому вимірі - відповідні і санкції будуть, як до кончених урок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 Вольный кОзацкий город 11.01.2018 13:31
Вова не рептилия - он теперь как цап, то есть козел.
А воняет он по причине того, что давно стал мертвечиной в политике :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #5 Уманский Еврей 11.01.2018 02:40
Можно к Олийныку относится по разному, но нужно прислушается потому что многие вещи он говорит очень серьёзные.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100