реклама

реклама

Єрківській музичній школі від Нового року пощастило уже тричі. Двоє благодійників − Сергій Коваленко з Вільшани та Клавдія Дрига з Єрок − подарували їй свої піаніно, а селищна рада заклала кошти на ремонт приміщення, інформують «Вісті Черкащини».

09012018221850292797

Посеред навчального року на долю школи випали труднощі: офіційний власник забрав меблі й музичні інструменти. Тоді вся громада та інші небайдужі люди згуртувалися, щоб відновити перерваний навчальний процес. Дарували, що в кого було: баяни, піаніно, столи, стільці. Велику роль у порятунку партнерів зіграла також Звенигородська школа мистецтв. Тож навчання було відновлено в рекордні строки. Однак подарунки продовжують надходити.

− Ми такі щасливі, що нам подарували ще 2 фортепіано! − каже директор Єрківської музичної школи Анна Гунченко. − Обидва інструменти у чудовому стані. Тепер ми повністю укомплектовані. Безмежно дякуємо усім нашим рятівникам: і тим, що раніше нам зробили подарунки, і Сергію Івановичу з Вільшани та нашій Клавдії Антонівні. Ви всі – справжні чарівники. Хай Новий рік та Різдво стануть для вас початком гарних змін. Міцного здоров’я, мирного неба, достатку та радості в кожен дім! Дякуємо, що не залишили нас на самоті з нашими проблемами. Віримо, що Бог воздасть Вам за Ваше добро сторицею!

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100