реклама

реклама

Сьогодні  представники ГУНП у Черкаській області провели брифінг, на якому розповіли про справу вбитої таксистки із Черкас, пише Вичерпно 26853031_1515765028478530_714339117_o

Валерій Лютий, начальний ГУНП у Черкаській області повідомив, що 8 січня до поліції звернулася донька жінки, яка займається приватним бізнесом і є таксисткою. У повідомленні йшла мова про те, що жінка не виходить на зв’язок у звичний час.

- На місце виїхала слідчо-оперативна група. Згодом було оголошено план перехоплення. Наступного ранку поліція знайшла автівку на одній із вулиць Черкас. Слідчо-оперативна група все дослідила. Те, що це був злочин,  видно було одразу, — сказав Лютий.

За словами начальника ГУНП у Черкаській області, правоохоронцями було перевірено низку відеокамер, встановлено свідків, опрацьовано оператора мобільного зв’зку і складено ймовірний маршрутний рух.

- Шукали жінку і в Черкасах, і в Смілянському районі. Були задіяні водолази. Через дві доби до працівників оперативного блоку надійшла інформація про особу, яка могла керувати машиною в ту ніч і скоїти злочин.  Такою особою виявився мешканець Черкас. Згодом затримали і його спільника, тіло таксистки знайшли у лісопосадці за 18 кілометрів  від Сміли, — зазначив Валерій Лютий.

Як повідомив заступник начальника ГУНП України в Черкаській області Валентин Кожухівський, тіло постраждалої знайшли саме сьогодні, але про причину смерті остаточно можна буде говорити після експертизи.

- Родичі, до слова, тіла загиблої ще не бачили, — зауважив поліцейсткий. — Але ми впевнені, що це її тіло.

Також Кожухівський прокоментув, чому попередньо не було інформації від правоохороних органів стосовно цієї події:

«Ми не могли підтвердити або спростувати інформацію, яка вчора ширилася в Інтернеті, бо проводили в той час низку слідчих дій».

Однак щодо предмету, яким був скоєний злочин, поліція відповіді не дає. Так само не можуть сказати, чи було це випадкове, чи навмисне вбивство. Кажуть, усе це може нашкодити слідству. Злочинцями є молоді люди — черкашани, але чому вони їздили в інше місто, щоб скоїти вбивство, теж наразі невідомо.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Нацполіціі В’ячеслав Аброськін поширював відео, на якому один із затриманих зізнається, що вчинив злочин, бо був дуже п’яний. Наразі підозрюваним оголошена підозра у вбивстві.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Лактиале 13.01.2018 12:06
Какая у нас полиция :eek: Тело родственники не видели, Амброськин сказал уже знают убийцу, который во всем признался, а на месте ещё идёт следствие... Дибилы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Пошливы 13.01.2018 11:40
Спорю, что будут судить несколько лет, а тогда отпустят...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 депутат 13.01.2018 09:25
Дотримання наших Законів, напряму залежить від того, хто стоїть за спинами злочинців і з якими коштами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 федор принципиальный 12.01.2018 19:59
По нашим законам или отпустят или несколько лет присудят,и через пару лет будет гулять на свободе и опять заниматься бандитизмом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100