реклама

реклама

Готовність російського президента Володимира Путіна нібито нормалізувати відносини між Росією і Україною, небажання «заморожувати» конфлікт на Донбасі, «жести доброї волі» щодо повернення військової техніки з Криму є тільки грою у миротворця. Так прокоментував заяви президента Росії екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал родом з Черкащини Микола Маломуж.

4397421

Він зазначає, що «миротворець Путін» є лише пропагандистським образом для електорату перед виборами і для США та Європи. Це гібридний образ, як і війна, котру Росія не припиняє на Донбасі. Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України поділився своїми враженнями від спілкування з господарем Кремля, яке було 2006 року. На думку гостя студії Радіо Свобода, Путін – непоганий тактик, але стратегічно програє і по Росії, і по Україні. Якщо путінська політика не зміниться, Росія може посипатися як картковий будинок.

Про це пише "Козацький край".

реклама

Коментарі  

 
0 #25 УкроРуссоФоб 20.01.2018 09:25
Це явище "Мало-муж" найкраще описується терміном "КУГУТСТВО".
На України в деяких місцевостях "кугут" означає
"чванливий півень". Це нова українська псевдоінтеліген ція.
Її ознаки нескромність, невихованість, безпідставна
зверхність, пиха, ігнорування загальноприйнят их
моральних устоїв. "Кугути" практично постійно
перебувають в конфлікті з оточуючим їх соціумом
через їхнє небажання і нездатність дотримуватися
суспільних стандартів поведінки.
Як виявилося, цілком можливо мати дипломатичну освіту,
вільно володіти іноземними мовами - і залишатися кугутом.
Машина купив, права купив - їздить не купив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #24 Пазади - мацква? 18.01.2018 14:14
Хорошая новость с Донбасса: об.дроченцы Донецкой "республики" в истерике от идиотизма своего командования, приказавшего наваривать на башни танков крышки от ВОГов в несколько слоев - рассейские камандиры считают, что так их смогут защитить от американских "Джевелинов", которые уже поступают в ЗСУ :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #23 Реаліст 18.01.2018 13:38
Цитую Resident_CK:
Он кроме суржика хоть какой то язык зныет ?

Ти б спочатку, лошара ватний, вивчив би хоч свій руццкій язик - щоб писати "знАет", а не "знЫет" :-x
Микола Маломуж з "червоним" дипломом закінчив юридичний факультет Київського держуніверситет у ім.Шевченка. Окрім української, ідеально знає англійську і німецьку мови та руццкоє нарєчіє. Хоча у роботі йому з усіх іноземних достатньо було б руццкого, оскільки вороги-лапотники інших мов не знають ;-)
Для порівняння: глава ФСБ РФ Шура Бортніков - випускник Ленінградського інституту інженерів(!) залізничного транспорту. У іноземних мовах - цілком і повністю дуб-дєрєво. Хоча дуже добре розбирається у дерибані сільської землі Підмосков'я, у зв'язку з чим не раз влипав у газетні скандали.
І ето єсть зер гут - правда, руццкій Ванька? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #22 Антистец 18.01.2018 13:28
Маломуж? Из Эребора?
А слабо ему прогнозирвоать не сроки распада агрессора, а стоимость проезда в маршрутке? Уверен, что слабо. А про агрессора каждый озабоченный может нести околесицу. Любой размякший от патритического напряжения мозг делает это настолько легко, насколько и безответственно .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #21 СОЛДАТ 18.01.2018 12:42
Цитую Resident_CK:
Ну, реально вот как можно представить этого колхозника Маломужа выполняющего развед.задание где-то в Швейцарии или Англии ? Он кроме суржика хоть какой то язык зныет ? Молдавский ?

"Реальный" разведчик должен уметь летать вместе со стерхами,достав ать амфору со дна морского,носить чемодан за мэром санкт-петербурга.Не так ли???Ну и обязательно побыть где-нибудь завклубом.Это обязательное условие. :-) :-) :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #20 Resident_CK 17.01.2018 21:11
Ну, реально вот как можно представить этого колхозника Маломужа выполняющего развед.задание где-то в Швейцарии или Англии ? Он кроме суржика хоть какой то язык зныет ? Молдавский ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #19 СОЛДАТ 17.01.2018 13:20
Цитую Дедушка Ах:
Цитую Вірю генералові:
Вісім років був

Його бачили на святкуваннi 100 рiчницi заснування ВНК-КДБ.

Крім Маломужа "рускіє развєдчікі" бачили ще на св"яткуванні своєі "річниці" Дзержинського,Я году,Єжова,Абак умова,Андропова і т.д. Навіть Берію бачили.Взагалі - у той день "бояришніка" було багато і всіх "штирило" не по-дитячому. :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #18 UA 17.01.2018 13:06
Цитую Дедушка Ах:
100 рiчницi заснування ВНК-КДБ.

Не пиши "ВНК", бо "всєрассійская чрєзвичайная каміссія" (ВЧК) тільки так і називалася завжди, і в усній розмові, і на письмі - виключно на угро-фінском нарєчіі того, що називається "вєлікій язик"))) Те, що в тупій рашці вигадане - тільки на язикє і повинно звучати, без спроб перекладу. "Большевік" - це таки "большевік", а не "величко", а чекіста ніколи не називатимуть "енкістом".
Тільки такі придурки, як мацква, можуть святкувати такі подібні ювілеї. І тільки запорєбрікові дурники можуть гордитися "спєслужбамі вєлікой рассєі", поклоняючись при цьому портретам ПОЛЯКА Дзержинського і ГРУЗИНА Берії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #17 Скажу на руццком язУке 17.01.2018 12:35
Цитую Дедушка Ах:
як прийдуть руцкiє танки ,вiн
заспiває iнше.Його бачили на святкуваннi 100 рiчницi заснування ВНК-КДБ.

У тебя истерика, ватномозглое создание - уже не знаешь, что соврать? :lol:
Твои с.раные руццкие танки "пришли" в Киев, где живет Маломуж, еще в феврале 2015-го - полусгоревшая рашкотехника с номерами и опозн.знаками рашко-армии, которую тогда ЗСУ приволокли на буксире с Донбасса, экспонируется и по сегодняшний день в рамках выставки "Присутність" на площадке возле музея Второй мировой.
А когда гнилая рашка праздновала чекистский юбилей, 20 декабря 2017-го, в Киеве показательно брали, положив харей на асфальт, фээсбешного агента, по совместительств у переводчика Гройсмана - с символической фамилией Ежов))) А Маломуж комментировал этот арест и чмырил ФСБ в прямом эфире "112 канала" - т.е. находился в Киеве.
Что еще насвистишь, чмошник? Право, с рашистами нет никакого кайфа спорить - ибо тупые вы, как сибирские валенки. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #16 Дедушка Ах 16.01.2018 19:24
Цитую Вірю генералові:
Вісім років був на оперативних і керівних посадах в КГБ СРСР..

а ти дурничка не знаєшь, шо "колишнiх" не бува.От як прийдуть руцкiє танки ,вiн
заспiває iнше.Його бачили на святкуваннi 100 рiчницi заснування ВНК-КДБ.А ти тут у ромашку граєшь "Вiрю-Не вiрю"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100