реклама
Sucurity Police

реклама

Сумнозвісне ТОВ «Сміла Енергоінвест» за останніми усними домовленостями мало опалювати місто до 14 січня. Із сьогоднішнього дня Енергоінвест не має права подавати тепло в оселі смілян, пише Сміла.UA

Наразі питання опалення у Смілі курує Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. Він пообіцяв сприяти тому, щоб у місті запрацювало КП "Смілакомунтеплоенерго", директором є якого Володимир Прус. Для цього потрібно отримати ІС-коди та ліміти на газ. На вищих рівнях вже домовлено, що продовжить опалення у місті і закінчить цей опалювальний сезон саме це комунальне підприємство.

- У Смілу щодня надходять гнівні листи від ПАТ «Черкасигаз» з погрозами відключити газопостачання, - розповідають в управлінні ЖКГ кореспондентові Сміла.UA. – І хоча Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко заборонив адміністрації ПАТ «Черкасигаз» відключати смілянам тепло у самому розпалі опалювального сезону – вони продовжують це робити. Газівники знайшли «лазєйку» в законах, мовляв, вони просто відключають у Смілі газ, а не тепло.

Тож боротьба за опалення у Смілі продовжується…

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Пошливы 15.01.2018 18:38
Да... как тут не воскликнуть: страна дураков!..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100