реклама

реклама

Один із найвідоміших фітнесистів України та світу Олексій Горішний підписав контракт про співпрацю із чемпіонкою Черкаської області в номінації «бікіні» Анною Круковською.

Нестандартний для Черкас контракт заключили два відомих спортсмени-фітнесисти. Відповідно до нього, призер чемпіонату світу та абсолютний чемпіон кубку України з фітнесу Олексій Горішний з січня розпочав спільні тренування із абсолютною чемпіонкою Черкаської області в номінації «Бікіні» Анною Круковською. Метою таких тренувань є підготовка до майбутніх чемпіонатів України, Європи та світу.

За словами спортсмена-тренера Олексія Горішного, Анна Круковська є однією із найперспективніших фітнесисток міста, оскільки володіє унікальними природними даними.

– Анні потрібен досвідчений тренер, який зможе вивести її на найвищий рівень, адже у неї є всі шанси досягнути найвищих результатів на майбутніх чемпіонатах, – говорить призер чемпіонату світу та абсолютний чемпіон кубку України Олексій Горішний. – Вона звернулась до мене і я погодився допомогти, оскільки бачу її великий потенціал. Особисто мені цей контракт цікавий не лише як спортсмену, але й як тренеру.

Найближчими змаганнями, до яких готуються спортсмени, стане чемпіонат Європи, який має відбутися в Румунії на початку літа, повідомляє «Черкаський спорт».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100