реклама

реклама

Учора на сесії Черкаської міськради депутати проголосували за внесення змін до регламенту. У межах змін депутати визначили, як відбуватиметься поіменне голосування завдяки системі «Голос».

planshet1

Про це повідомляє «Інфоміст».

Відтепер поіменне голосування здійснюватиметься шляхом натискання на планшеті однієї із кнопок: «за», «проти», «утримався», що висвічуватимуться після оголошення головуючим назви питання, що ставиться на голосування.

У міжсесійний період планшети для поіменного голосування зберігатимуться в сейфі сесійної зали засідань міської ради по бульв. Шевченка, 307. Перед засіданням депутати отримуватимуть його «під підпис».

Також міська рада затвердила порядок роботи пленарних засідань: 9.00 – початок попередньої реєстрації депутатів; 10.00 – початок роботи пленарних засідань сесії з проведенням першої поіменної реєстрації депутатів на сесійному засіданні; перерва для відпочинку – 15 хвилин через кожні півтори години роботи; обідня перерва з 13-ої до 14-ої години; 18.00 – кінець робочого дня.

Окрім того, серед правок до регламенту – надавання додаткових повноважень секретарю міськради Олександру Радуцькому. Відтепер Радуцький, згідно з регламентом, зможе скликати засідання, коли мер на лікарняному, перебуває у відрядженні або є тимчасово непрацездатним. Проти цієї правки виступав міський голова.

Варто зазначити, що епопея із запровадженням поіменного електронного голосування у Черкасах тягнеться вже рік.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100