реклама

реклама

Президент України Петро Порошенко звільнив Ігоря Віштака з посади голови Маньківської районної державної адміністрації.

Віштак І

Ігоря Анатолійовича звільнено згідно з поданою заявою.

Відповідне розпорядження Президента розміщено на його офіційному сайті.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 Ігор 20.01.2018 15:32
1. Не попросили, а звільнився з власної ініціативи за власним бажанням, у зв'язку з переходом на іншу роботу. 2.Все інше час покаже...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Цікаво знати 19.01.2018 16:46
Сам подав заяву чи "попросили"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Виктория 19.01.2018 10:12
Люди, да дело ж не в том сколько он потратил или сколько у него денег,дело в другом ,пока ребята-волонтеры с народом армию содержат,что они там едят,мы когда собирали передачу в АТО нас просили побольше свитеров,консер вы,как омары лезут в глотку ,пока пенсионеры крошки со стола доедают,те которые брошены детьми,а самое главное отдых президента-это минимум пять операций для онкобольных детей,красиво звучит,что за неделю отдыха прожрано и прогуляно минимум пять детских жизней.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Виктор 19.01.2018 10:11
А в цей час, допоки президент грівся на Мальдівських островах:
- солдати на сході мерзли в окопах і гинули, захищаючи Україну,
- українці мерзли у холодних помешканнях, не маючи коштів на опалення домівок,
- студенти мерзли у холодних аудиторіях або зовсім припиняли навчання через нестачу коштів на опалення приміщень.
Влада на чолі із президентом бенкетує під час чуми. Невже у них зовсім відібрало память і перестав парцювати інстинкт самозбереження? Невже іх нічому не навчила сумна доля " попередніков"?
"Схаменіться, недолюди, бо лихо вам буде!" - Тарас Шевченк
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Виктор 19.01.2018 10:07
А звідки у президента воюючої та самої бідної держави у Європі стільки грошей?
А як би Путін напав у цей час, яким постійно лякають владні високопосадовці українців, а ніхто не знав де Mr. Petro Incognito, а точніше куди головнокомандув ач ВСУ подівся?!
І що би за цей час можновладці в Києві здали ще якусь частину України московському окупанту та його пособникам, проросійським колаборантам?!
Ще ніхто не забув, як на початку 2014 року пропав Янукович, а депутати ВР не сильно переймаючись тим, - швиденько почали ділити владні портфелі, а в.о президента без імпічменту Януковичу назначили Турчинова.
А під час цього "дільожу" вони імпотентно профукали Крим...
Так чому президенту не відвоювати у московського окупанта, захоплену ним українську землю, а це і Крим також і, аж тоді з чистою совістю та великою гордістю по виконанню своїх обов'язків, поїхати відпочивати на державну дачу на Криму?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Василь 19.01.2018 09:45
И снова о президенте,кото рый тогда,когда матеря хоронят своих детей отдавших жизнь за Украину,спокойн о отдыхал на Мальдивах,потра тив 500тысяч долларов за неделю.
Чому ця чортяка повернулася назад? Міг би там залишитись серед океану. Знову нелюд позбавленний людських чеснот повернувся грабувати народ.І Порошенку байдуже як грабувати,чи з Гонтарєвою-Сатанівською на штучній девальвації та розкраданню державного рефінансу,чи з банкірами-шахраями депозити вкладників, чи з бюджетних ресурсів через своїх "смотрящих"-фунтів в державному секторі, чи з Ахметовим і Фірташем на тарифах, чи на продажі індульгенцій від ГПУ Луценка для ТОП-корупціонерів попєредників, чи на продажі вакансій губернаторів, в прокуратурі та Веховному Суді.Всюди він прагне знайти "молочні ріки" тіньових грошових потоків корупції та кісельні береги гешефту, сіючи демагогію та брехню всьому світові.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 депутат 18.01.2018 18:51
Цікаво чи хтось би в районі замітив його відсутність, щоб його звільнили без оприлюднення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100