реклама

реклама

У міськвиконкомі зібрався оперативний штаб, щоб обговорити нагальні питання, спричинені негодою. Про це повідомляє “Інфоміст”.

Міський голова Анатолій Бондаренко наголосив, що ситуація є дуже загрозливою.

– Всі сили задіяно. Є загроза, що до завтра вода не буде подана, – розповів він.

ЧТКЕ Микола Кушнір розповів, що у зв’язку із відсутністю води, можлива перерва в роботі котелень.

– Вже зупинено котельню на вулиці Пушкіна. Ми організували підвозку води на деякі котельні, на 3-х ще є запаси води. Крім того, центральна частина міста, у котельнях проводить переключення на підживлення від Черкаської ТЕЦ, – пояснив він.

У міському РЕМі пояснюють, що є відключення електроенергії по мікрорайону "Дахнівка". Але в цілому по місту – аварія локалізована.

Директор КП “Черкасиводоканал” Сергій Овчаренко розповів, що у місті із питною водою критична ситуація.

– Робота головної станції – прижата до мінімума. Це вперше за 42 роки експлуатації Дніпровської водоочисної станції, – розповідає він.

– І Європу засипало, і Америку. І ніхто не чекає комунальників. Всі беруть лопати і очищають, – звернулася до ЗМІ Лілія Маліщук, закликавши журналістів "все коментувати правильно".

Нагадаємо, через пориви черкаські комунальники ввечері розвозитимуть воду. Час і місце будуть повідомлені згодом на сайті міської ради. Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко звернувся до черкащан із проханням залишити дошкільнят вдома. Тоді як у школах запланований скорочений навчальний день.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 Мишаня 19.01.2018 09:30
Шеф сказал,что есть "загроза",шеф её выполнил.У нашего молодца никогда слова не расходятся с делом. ждём новых "загроз".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 ХХ 18.01.2018 22:33
Загроза буває при диверсії, бомбардуванні, тобто екстримі. А тут планова зима, непогода, хіба не можна було планово підготуватись? Але для цього треба мати голову, а в голові сіру речовину, яка має здатність думати, передбачати. Якщо нема, то чого триматися за крісло. Два роки достатньо, щоб зрозуміти, що незграбний до цієї праці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 олекс 18.01.2018 22:17
та ладно ,нічого не робилося, за дестки років місто вклало десятки мілйонів що в водоканал ,що в теплокомуненерг о, так вже мабуть досить меблі переставляти....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #3 Ченчик 18.01.2018 20:57
Так нічого ж особливого не трапилося і порівняння з Америкою недоречні. А от те що системі водопостачання міста приходить кінець - це очевидно. Капітальні ремонти не робилися, а от тарифи останні роки ростуть як на дріжжах. Треба було не фонтани будувати і памятники, а кожну копійку вкладати в будівництво резервної станції водозабезпеченн я. Ну великим спеціалістам видніше, що робити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 скептик 18.01.2018 20:36
"Робота головної станції – прижата до мінімума. Це вперше за 42 роки експлуатації Дніпровської водоочисної станції".Класс!Бригада!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 язон 18.01.2018 19:58
Сайт горсовета лежит. Прочерк, опубликуйте у себя график подвоза воды!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100