реклама

реклама

Станом на ранок 24 січня проїзд усіма дорогами загального користування державного значення Черкаської області забезпечено. Обмеження у русі – відсутні.

26991778_177738342828909_9054509403234358221_n

Температура повітря по області становить від -13 до -16 градусів. На всій території області без опадів.

За минулу добу на автомобільних дорогах загального користування державного значення працювало 95 одиниць дорожньої спецтехніки та понад 100 працівників.

Спецтехніка наразі працює у всіх районах Черкаської області. Проводяться роботи з очищення проїзної частини та обробки дорожнього покриття протиожеледними матеріалами автомобільних доріг загального користування державного значення для забезпечення безпечного і безперешкодного проїзду.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає всіх учасників дорожнього руху бути пильними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісних режимів та тримати дистанцію.

Шановні водії, зважаючи на ускладнення погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв утриматися від поїздок на час негоди та забезпечити безперешкодну роботу снігоприбиральної техніки. Будьте уважні за кермом – на дорогах працює дорожня спецтехніка.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100