реклама

реклама

Черкаська обласна організація партії «Наша України» не має свого офісу. Про це повідомив новий керівник парторганізації Володимир Мамалига, повідомляє інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна».
Черкаська "Наша Україна", на відміну від національної, може похвалитись відсутністю партійних боргів

Черкаська "Наша Україна", на відміну від національної, може похвалитись відсутністю партійних боргів


 «Я заново буду будувати партію в області. Адже одна справа, коли це партія влади, як це було під час президентства Віктора Ющенка. Однак інша справа - коли це опозиційна партія при нинішній владі. «Наша Україна» сьогодні стала звичайною опозиційною партією», - сказав він на прес-конференції.
Також Мамалига повідомив, що незважаючи на всеукраїнські скандали з приводу нібито «банкрутства» партії, він отримав обласну партійну організацію без боргів, але і без офісу. І питання оренди офісу, за його словами, сьогодні поки навіть не стоїть.
«Печатка, активісти, які приїжджають з районів, і заблоковані партійні рахунки - це все, що дісталося мені від партії», - сказав Мамалига.
Раніше він працював журналістом медіа-групи «Антенна». Зараз є депутатом Черкаської міської ради (балотувався від партії «Екологія та соціальний захист»).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #6 Мойша 23.01.2012 14:26
А почему бы НУНСу не провести партийную чистку и публично осудить Ющенка развалившего партию и исключить его из партии как предателя интересов народа?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Пан Ніхто 21.01.2012 18:00
Співчуття Мамализі. Але якщо партія буде у владі то Мамалигу під зад коліном.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 sergo 21.01.2012 17:20
партия бонкротов :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Погляд 21.01.2012 14:10
А не смущаєт Нашу україну що Володя по заказу регіоналів мочив Одарича? Воно, звісно, зараз підзабуте, що нинішній мер з регіонами бився на вибрах, але ..Володя, весна покаже, хто і де. І за скільки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Помаранч 21.01.2012 12:30
НУ - уже отработанный материал и никто эту полит. силу не воскресит, посмотрите хотя бы на полученные ею голоса в Верховну Раду или на позорный провал её почётного головы В. Ющенко на президентских выборах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Ужасть 21.01.2012 12:20
"Це було під час президентства Віктора Ющенка" - Володя ми все памятаємо 8)
- скачок доллара с 4.5 грн. до 10 грн и сразу же в феврале 2010 указом президент наградил орденом князя Ярослава Мудрого главу НБУ Владимир Стельмах «за выдающийся личный вклад в развитие банковской системы Украины и денежно-кредитных отношений.
- исчезнувшие в семейных карманах Ющенков миллионы гривень собранные с нищего народа Украины на больницу будующего (думаю их хватило бы достроить черк. обл. дестк. больницу и отремонтировать 2 детск. поликлинику Черкасс) и в тоже время экс-президент Виктор Ющенко пока не собирается освобождать государственную дачу в Конча-Заспе. Об этом говорится в ответе руководителя Главного управления обеспечения доступа к публичной информации администрации президента Д Иванеско Хотя еще 1 сентября 2011 года жена экс-президента Екатерина Ющенко сообщила, что их семья переезжает из государственной дачи в Конча-Заспе в новый дом. В очередной раз кинули народ Украины?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100