реклама

реклама

Під час зимових канікул сотні школярів Маньківського району здійснили  екскурсії до кінно-спортивного комплексу “Парад Алюр” у Жашкові.  Комплекс побудований за сучасними вимогами з майстерним дизайнерським рішенням, інформує обласна газета «Черкаський край».
Власник конезаводу Валентин Нечипоренко (крайній праворуч) проводить турніри під патронатом Президента та губернатора

Власник конезаводу Валентин Нечипоренко (крайній праворуч) проводить турніри під патронатом Президента та губернатора


Вразили дітвору насамперед критий манеж,  телекомунікаційна система показу сюжетів про кінні змагання та казкове дійство за участю вершників на красивих скакунах різних мастей. Школярам  дозволили  пестити тварин, надали можливість спробувати себе в якості вершників. “Парад Алюр” входить у двадцятку кращих кінних заводів світу.
Власником комплексу є Валентин Нечипоренко,якого експерти називають ймовірним кандидатом від влади у народні депутати від так званого Тальнівського виборчого округу Черкащини. До його складу входить і Маньківський район, з якого нині везуть на екскурсії школярів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Олена 26.06.2012 06:59
так комплекс відкрився тільки наприкінці 2010року, і що, В.М., повинен був зразу ж відкривати благодійні екскурсії?я побачила б ваші дії.Я,була на одній з таких екскурсій , мені дуже сподобалось і байдуже за кого нас там вважали, я б сама туди ніколи і не вибралась. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Індикатор брехні 22.01.2012 23:20
Шанси на перемогу нульові..Знову спекулюють на дітях.Що заважало майбутньому кандидату робити це раніше? Адже рішення висуватися "ймовірним кандидатом від влади у народні депутати " не народилося вчора Щось недопрацьовують "технологи" кандидата . :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100