реклама

реклама

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції звернувся 32-річний місцевий житель, повідомивши, що знайомі шахрайським шляхом заволоділи його мобільним телефоном.

Як з’ясували працівники міліції, напередодні потерпілий вживав алкогольні напої разом зі старим приятелем та його товаришем. Хлопці побачили в чоловіка новий мобільний телефон та запропонували його придбати. Сума, яку назвали молоді люди, повністю задовольняла чоловіка, тому той погодився.

Чоловік пішов за всіма комплектуючими та документами додому. Біля під’їзду приятелі попросили залишити їм телефон, щоб краще його роздивитись, поки він збиратиме документи. Коли чоловік повернувся, друзів вже не було. Свої телефони молоді люди також вимкнули.

Через декілька днів правоохоронці затримали зловмисників. Чоловіки зізналися у скоєному. Телефон вони продали, а кошти витратили на алкоголь та розваги.

Проти затриманих слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції порушено кримінальну справ за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Суд визнав чоловіків винними, але, врахувавши щиросердне зізнання та готовність відшкодувати завдані збитки, обмежився для останніх умовним терміном. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100