реклама

реклама

24 лютого в київському Freedom Event Hall суперлегковес з Черкас Мішико Беселія (17-0. 12 КО) проведе перший титульний поєдинок проти Владислава Мельника (5-0, 3 КО). На кону - пояс Чемпіона України з боксу. Поєдинок відбудеться в рамках Міжнародного Турніру MMA PRO UKRAINE 15. Організатор турніру - Професійна ліга змішаних єдиноборств MMA PRO UKRAINE, при підтримці компанії братів Кличків "К2 Promotions Ukraine".

Непереможний Мішико здобув на професійному ринзі 17 перемог, 12 з яких нокаутом. Попередній поєдинок провів у грудні минулого року в Броварах, зупинивши Дениса Чечету (9-5-1, 8 КО) з Харкова у третьому раунді. Мішико 25 років, боксує в стійці правші. До цього поєдинку готується в Черкасах під керівництвом Вадима Воробйова.

Нинішньому супернику Беселії 19 років. У послужному списку Владислава 5 перемог в 5-ти поєдинках, 3 з яких він завершив достроково. Живе і тренується в Миргороді.

У програмі вечора 12 поєдинків, 2 з яких титульних. Головною подією турніру стане бій за титул чемпіона Європи з професійного ММА між українцем Максимом Пашковим та представником Бразилії Густаво Вурлітцером.

Вашій увазі фото з відкритого тренування

DSC_1111

DSC_1178

DSC_1173

DSC_1102

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100