реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді Уманським міськрайонним судом адміністративного протоколу, пов'язаного з корупцією, складеного Управлінням захисту економіки в Черкаській області ДЗЕ НП України відносно одного з депутатів Черкаської обласної ради за ч.2 ст.172-6 КУпАП (неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані).

8-2 Про це повідомляють в Уманській місцевій прокуратурі.

Установлено, що, будучи депутатом Черкаської обласної ради, у вересні 2017 року чоловік придбав та зареєстрував на праві власності автомобіль вартістю 464737 гривень та в порушення вимог ч.2 ст.52 Закону України «Про запобігання корупції» без поважних причин, з порушенням встановлених законом строків, не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані.

Постановою Уманського міськрайонного суду від 13.02.2018 року на депутата накладено адміністративне стягнення за вчинення адміністративного правопорушення у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, шо становить 1700 грн.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 ХХ 13.02.2018 21:59
Смешно. Несопоставимо почти 500 тыс и 1700 гривен. Насмешка над здравым смыслом. Штраф должен соотвествовать цене покупки, которую скрыл. Это научит, ибо воспитание деньгой очень воспитывает. А так депутатишко просто посмеялся над судом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100