реклама

реклама

Попри учорашні погрози перевізників зменшити кількість автобусів на своїх маршрутах, сьогодні увесь громадський транспорт працює в штатному режимі.

Автобус У коментарі сайту «ІнфоМІСТ» начальник управління транспорту департаменту ЖКХ Віталій Москаленко повідомляє, що сьогодні автобуси вийшли на маршрути в повній кількості.

− Маршрути, такі як 9, 27 та 30, і раніше виходили рідше, через те, що були збитковими, а 13 взагалі не працює. Решта ж, за інформацією перевізника, вийшли на маршрут в звичній кількості. Тролейбуси працюють також у звичайному режимі. Після вчорашніх погроз взагалі не вийти, ввечері перевізник (Сергій Діский, – ред.) переговоривши, заспокоївся і вирішив без попередження не припиняти рух, бо жителі міста не винні, – пояснив він.

Посадовець також пояснив, за яких умов можуть бути розірвані договори з підприємцями.

– Учора було ухвалено умови й об’єкти конкурсу. У нас виноситься 28 об′єктів конкурсу, і склалося таким чином, що з затягуванням ухвалення цього рішення на цих об’єктах договори вже закінчилися. Тобто зараз на місці працює 5 − 6 маршрутів з діючими договорами, і якщо ці маршрути зупиняться, то тільки з ними ми можемо розірвати договір, − додав Москаленко.

Нагадаємо, вчора членами виконавчого комітету не було підтримано проект про здорожчання проїзду в маршрутках до 5 гривень.

Після чого директор підприємства-перевізника «Медіт-Сервіс» Сергій Діский розповів, що при тарифі в 4 гривні його підприємство кожного дня має 2-2,5 тисячі гривень збитків. І додав, щоб запобігти втрат, планує вже сьогодні зменшити кількість автобусів на своїх маршрутах на 30%.

реклама

Коментарі  

 
+11 #5 Oleg 14.02.2018 18:01
Насправді думаю правда в тому, що у перевізників страх через те що у них закінчується договір і вони наскільки один одному не довіряють і бояться, що конкурент піде на змову із місцевою владою і просто забере маршрут собі, якщо вони підуть бастувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Oleg 14.02.2018 17:57
Цитую Гена:
9 ходит постоянно забитая

Ви кондуктор чи водій 9 маршруту щоб таке стверджувати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Гена 14.02.2018 17:37
9 ходит постоянно забитая
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 За транспортну реформу 14.02.2018 17:00
Порушення були завжди - графік РУХУ не дотримувався ніколи особливо вранці та ввечері. Перевізники будуть ставити НАС в ту букву . в яку Ми дозвелимо.
Ось і нехай спробує сам МЕР поїздити в години пік, а потім щось говорить. Яке ж воно бридке і заслиняне це міський тарнспортний відділ, мерзотні там особи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 ЮЗР 14.02.2018 16:39
Потому что рентабельность есть и прибыль! Так что пусть не Пистят и работают за 4грн
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100