реклама

реклама

200220182225596787335 Віднедавна у Соколівочці на Тальнівщині можна запросити знайомих на вечірній сеанс в кіно. Щосуботи після шести вечора вся сільська молодь, та і не тільки молодь, збираються до сільського будинку культури. Там у великому залі є натягнутий на всю стіну екран та проектор, м’які сидіння і тепла в прямому і переносному значенні атмосфера. Бажаючі можуть чаювати, кавувати та спілкуватися після перегляду фільму, інформують "Вісті Черкащини".

Фільмографію веде місцевий житель Сергій Попрієнко. На початку кожного тижня він проводить на сайті села анонімне голосування за улюблений фільм. Так і обирають, що будуть дивитися. Вже в п’ятницю Сергій в соціальній мережі розсилає всім любителям кіно повідомлення із назвою кінострічки, яку демонструватиме в суботу.

– Люди приходять по різному. Влітку завжди народу багато, всі залишають свої справи і йдуть на кіносеанс. Взимку трішки менше, можливо, це пов’язано із погодними умовами, щоправда приміщення опалюється. Хочеться в такий спосіб зблизити наших людей, щоб мали спільний інтерес, – розповідає Сергій Попрієнко.

– Ми ходили на фільм цілою родиною, – каже Людмила Поліщук, – дійсно, добре провести ось так час за цікавою кінострічкою, але за роботою не завжди можна собі дозволити таку розкіш.

– Для села це ще одна сходинка до кращого. Раніше не було вибору, всі ходили на індійські фільми, а тепер зайшов в інтернет, побачив, яке кіно будуть показувати, та й вирішуєш собі, хочеш його дивитися чи ні, – продовжує пані Людмила.

Приємно, що є люди, які не чекають, поки хтось щось зробить для них чи для села, а намагаються самі бути корисними.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100