У Звенигородській місцевій прокуратурі за участю заступника прокурора Черкаської області Віктора Носенка відбулася координаційна нарада щодо стану законності та протидії злочинності в Звенигородському, Тальнівському, Катеринопільському, Лисянському, Корсунь-Шевченківському районах та в місті Ватутіне, у тому числі її організованим проявам і корупції, за наслідками роботи Звенигородської місцевої прокуратури впродовж 2017 року.

У заході взяли участь керівник Звенигородської місцевої прокуратури Дмитро Пархоменко, представники Національної поліції в Черкаській області, Звенигородської районної державної адміністрації, Звенигородської районної ради, заступники керівника, начальники відділів і працівники апарату Звенигородської місцевої прокуратури, начальники територіальних відділів поліції.

DSC_0019

Заступник прокурора області Віктор Носенко увагу учасників наради звернув на покращення роботи задля реальної результативності, зокрема щодо виявлення та профілактики, як злочинів, пов’язаних з корупцією, так і корупційних правопорушень, адже протидія корупції - один із пріоритетних напрямків діяльності всіх правоохоронців.

Окреслив коло проблемних питань, у вирішенні яких правоохоронці повинні вжити першочергових заходів. Зокрема, це вжиття додаткових заходів щодо профілактики окремих категорій кримінальних правопорушень, у тому числі злочинів проти життя та здоров’я особи, майнових злочинів, особливо шахрайств (м. Ватутіне), а також злочинів щодо порушення правил дорожнього руху та експлуатації транспорту. Необхідно також активізувати протидію підлітковій злочинності.

Проаналізувавши стан справ, Віктор Носенко поставив вимогу працівникам Звенигородської місцевої прокуратури надати пропозиції щодо покращання якості роботи, системного планування та організації прокурорської діяльності на приорітетно важливих напрямах, зокрема боротьбі з корупцією, виявленні фактів зловживань у бюджетній і земельній сферах, лісовій галузі.

Протягом наради підведено результати спільної діяльності правоохоронних органів у запобіганні та протидії злочинності та корупції на території юрисдикції Звенигородської місцевої прокуратури.

З доповідями та поясненнями під час заходу виступили керівники Звенигородського відділу поліції  Головного управління Національної поліції в Черкаській та області, його відділень та структурних підрозділів, керівники районної державної адміністрації та районної ради, заступники керівника та начальники відділів Звенигородської місцевої прокуратури, начальники територіальних відділів поліції.

За результатами проведеної наради прийнято відповідне рішення з визначенням низки скоординованих заходів, які необхідно реалізувати упродовж поточного року в регіоні, інформують в прес-службі прокуратури області

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Платник податків 04.03.2018 13:32
Судячи із цієї статті ніяких реформ у прокуратурі і близько не було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 депутат 27.02.2018 09:55
Цитата: Проаналізувавши стан справ, Віктор Носенко поставив вимогу працівникам Звенигородської місцевої прокуратури надати пропозиції щодо покращання якості роботи, ...

Видно цінний спеціаліст, для чого тільки такі потрібні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Пенсіонер 26.02.2018 17:06
Все по сценарію як в совєцькі часи...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100