реклама

реклама

Нею, як і торік стала волейбольна збірна села Піщане. Проведення першості вже стало традиційним на Золотоніщині. Цього року в змаганнях брала участь 21 команда. Від початку лютого вони боролися за вихід у фінал. Спершу це були змагання у чотирьох зонах. За підсумками проведених матчів до фінального етапу потрапили волейболісти з Нової Дмитрівки, Гельмязова, Благодатного та «Маяка» з Піщаного.

спорт

Змагання пройшли в спортивному залі Кропивнянської школи 17 лютого. Волейболісти грали за коловою системою. Командна гра вимагала від кожного спортсмена спритності, вміння, професійної майстерності, всі прагнули перемоги. Проте фортуна посміхнулась піщанським волейболістам. У напружених поєдинках вони виграли у своїх суперників із Нової Дмитрівки з рахунком 2:0 (25-11, 25-14), Гельмязова – 2:0 (25-17, 25-13), Благодатного – 2:0 (25-14, 25-22). У загальному підсумку  маємо такий результат: І місце – «Маяк» (тренер Олександр Шевченко), ІІ місце – Нова Дмитрівка (тренер Руслан Азамат), ІІІ місце – Благодатне (тренер Віталій Водяник), IV місце – Гельмязів (тренер Андрій Хлипа).

По закінченню змагань відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів. У ній взяли участь перший заступник голови РДА Володимир Денисенко, голова ФОК «Колос» Олександр Бут, голова міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Микола Добреля, його заступник Володимир Марченко, члени правління Віталій Кучерявий, Сергій Марсаков, Герой України, директор СТОВ «АФ «Маяк» Микола Васильченко. Володимир Денисенко та Олександр Бут дякували спортсменам за участь у змаганнях, за те, що підтримують здоровий спосіб життя і пропагують його серед молоді району. Від ветеранів афганців Микола Добреля висловив особливі слова вдячністю всім, хто організовує, проводить і бере участь у спортивних заходах на честь воїнів-інтернаціоналістів.

Відзначимо, що спортсмени за призові місця отримали медалі, грамоти, а команда-переможець ще й кубок. Не обділив увагою команду «Маяк» і Микола Васильченко, ЇЇ гравцям вручив подарунки. Призери та судді отримали також цінні подарунки від міськрайонної спілки ветеранів Афганістану.

Про це інформують у відділ внутрішньої політики Золотоніської РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100