За наслідками досудового розслідування Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно службової особи одного з черкаських університетів, яка з метою одержання неправомірної вигоди для себе, восени 2017 року вимагала від студента грошові кошти за сприяння у складанні екзаменаційних сесій та невідрахування його з навчального закладу.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

8-2

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна, інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Prof 01.03.2018 09:58
А прямо написать о том что ЧДТУ рассадник коррупции и псевдонауки слабо? Славные имена Ю.Н. Тесли, который создал целую теорию Всего или Полякова, выходцев с ЧДТУ, известных лжеученых украшают страницы истории ЧДТУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100