реклама

реклама

В останній календарний день зими негода рішуче нагадала про себе. 28 лютого внаслідок ускладнення погодних умов (сніг, пориви вітру) і спрацювання систем захисту були відключені об’єкти електричних мереж та порушено електропостачання 23 населених пунктів Черкаської області. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС у Черкаській області. Найбільше дісталося Городищині. Станом на 06:00 годину 1 березня залишалися відключеними 15 населених пунктів Городищенського району. Для порівняння, у Тальнівському районі – 4 населених пункти, Корсунь-Шевченківському – 3, Звенигородському – 1. Над відновленням електропостачання працювали аварійні бригади Обленерго.

080_18.01.2018

Перший день весни Городище зустріло без світла. Вранці найперше цікавилися один в одного, чи встигли зарядити мобільні телефони. Адже світла не стало вночі, кілька разів з'являлося на мить, поки згасло остаточно. Тож у багатьох телефонні пристрої виявилися розряджені. У відповідь часто доводилося чути, що телефони - це дрібниця. Головна проблема, що у багатьох без електроенергії перестало працювати і опалення. Із заздрістю кивали на місцевих багатіїв, хто має свої домашні генератори.

Місцеві жителі повідомляють, що вночі спалахнув трансформаторі по вул. Гулака-Артемовського (біля колишнього колгоспівського дитячого садка) - і світло зникло. Також іскрило біля трансфоматора по Далекосхідній (район Мотелю). Казали, що світла нестало в селі Завадівка, звідки до нас надходить електроенергія. Скептики говорили, що світло з'явиться не раніше аніж через дві доби. На щастя, електропостачання було відновлене о 10:40 годині. Спасибі усім, хто у такий холод, снігопад і завірюху працював над відновленням постачання електроенергії, пише horodysche.info

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100