реклама

реклама

Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище" гостинно відчинив двері для всіх бажаючих ознайомитися з умовами навчання, дізнатися більше про професії та особисто поспілкуватися з викладачами. У заході взяла участь заступник начальника відділу надання соціальних послуг Канівського міськрайонного центру зайнятості Ольга Бровко.

Слід зазначити, що училище здійснює підготовку кваліфікованих робітників радіотехнічної, машинобудівної, електротехнічної, будівельної, мистецької, харчової галузі та сфери обслуговування населення.

фото

Презентацію навчального закладу для майбутніх абітурієнтів, які прийшли з місцевих шкіл, розпочала директор училища Олена Волощенко, розповівши про історію становлення та розвитку навчального закладу. Також вона детально ознайомила присутніх з процесом навчання та проходження виробничої практики.

У своєму виступі Олена Волощенко акцентувала увагу старшокласників на перевагах навчання за робітничими професіями та розповіла про перспективи, які відкриваються перед випускниками: «Багаторічний досвід засвідчує, що наші випускники мають завжди хорошу роботу та гідну заробітну плату, оскільки в училищі можна опанувати саме ті робітничі професії, які користуються попитом у роботодавців».

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Канівського міськрайонного центру зайнятості Ольга Бровко поінформувала присутніх про стан ринку праці. Ознайомила з переліком актуальних вакансій та зосередила увагу на найбільш затребуваних професіях. Юнакам та дівчатам було цікаво почути інформацію щодо заробітної плати в різних сферах економіки та про перспективи  працевлаштування.

Під час екскурсії  гості мали змогу побачити матеріально-технічну базу навчального закладу, ознайомитись з аудиторіями та майстернями. Незабутні враження на присутніх справили майстер-класи, які проводили викладачі та учні.

Юнаки та дівчата не приховували свого захоплення від проведеного заходу.

Канівський міськрайонний центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 ОЛЯ 08.03.2018 17:49
Мало людей прийшло на День відкритих дверей !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100