Крадієм виявився 56-річний житель одного із сіл району. Речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

561345132_1_261x203_suputnikova-antena-na-3-suputnika-dlya-1-televzora-tmharkv-kiev Про це інформують у поліції Черкаської області.

До Золотоніського відділу поліції зателефонувала 80-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалось, що невідома особа з даху потерпілої викрала супутникову антену. Проведеними заходами, правоохоронці встановили особу, яка причетна до вчинення крадіжки, ним виявився 56-річний сусід заявниці. За місцем його проживання працівники поліції виявили та вилучили викрадену у потерпілої супутникову антену.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Шанувальник Кобзаря 11.03.2018 16:38
Коли поліцейські знайдуть злодіїв, які вкрали пам'ятники Шевченку? Чому про це вони не розповідають? Коли перестануть піаритись на дріб'язкових крадіжках, яких і злочинами назвати дуже важко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100