реклама

реклама

31-річний черкащанин врятував 80-річну жінку із квартири, де виникла пожежа.

Безымянный

29133157_1453165071472074_1506641177015746560_n

Про це повідомляють у патрульній поліції Черкащини.

Учора близько 22 години патрульні прибули на виклик у багатоповерхівку по вулиці Чехова в Черкасах. На балконі, що примикає до сходів, у під’їзді, вони побачили чоловіка, який тримав на руках жінку похилого віку.

Чоловік розповів, що коли йшов у гості до товариша, відчув у під’їзді запах диму. У квартирі, звідки йшов дим, було двоє дверей. Замкнуті були лише другі. Чоловік їх вибив. Усе помешкання було в диму. Перше, що зробив черкащанин – перекрив газ, далі відчинив двері балкону для провітрювання. На балконі квартири помітив літню жінку, яка непритомна сиділа в кріслі. Він взяв її на руки та виніс у під’їзд. Тоді викликав поліцію та «швидку допомогу».

Потерпілу вдалося врятувати, її госпіталізували медики до 3-ої міської лікарні. На місці працювала служба ДСНС. Можливо причиною займання було необережне поводження з побутовими предметами. Далі у справу ведуть слідчі.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Л 16.03.2018 17:14
Цитую Ірина:
Жінці пощастило

НЕ пощастило. Бабуся померла в лікарні.
Чому швидка відразу не забрала ? Чому так довго знімають на камеру, замість того, щоб надавати невідкладну допомогу ? !
Постраждала кашляє, явно надихалась диму. Вік явно похилий - чиє серце та тиск таке витримають ? ! НЕПРИТОМНУ винесли з диму, носять то на вулицю, то у під'їзд , знімають на камеру, рятувальники ходять туди-сюди, беруть інтерв'ю...
Хоча врятувавший чоловік каже, що : "Швидка приїхала ВІДРАЗУ"
Чому ж бабуся не вижила ?! Збільшились би її шанси, якби медики зразу почали надавати їй допомогу та швидко госпіталізували б у лікарню і там би продовжували ПРОФЕСІЙНО надавати допомогу в усьому обсязі ?
Що чекали ? Грошей, яких у старенької не було ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Ірина 13.03.2018 18:29
Крутий черкащанин! Жінці пощастило
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100