реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до Уманського міськрайонного суду Черкаської області обвинувальний акт відносно раніше судимого 41-річного жителя Уманського району за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, будучи раніше судимим, судимості передбаченим законом порядком не зняті та не погашені, на шлях виправлення не став, належних висновків для себе не зробив та знову вчинив новий умисний злочин в період умовно – дострокового звільнення.

8-2

Зокрема, він вночі 7 січня 2018 року в одному із сіл Уманського району, з метою таємного викрадення чужого майна, діючи умисно та цілеспрямовано, з корисливих мотивів, шляхом пошкодження замка вхідних дверей проник до підсобного приміщення домоволодіння, звідки вчинив крадіжку майна на загальну суму 1365 грн.

Довідково: санкцією ч.3 ст.185 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100