реклама

реклама

Протягом доби 20 березня в області виникло 2 пожежі на автотранспорті. В обох випадках причиною пожежі стала несправна електропроводка.

21 березня о 00:25  на вулиці Вернигори в обласному центрі, під час стоянки загорівся “Opel Omega”. Вогонь ще до прибуття рятувальників із 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини охопив моторний відсік транспортного засобу.

Як повідомили в патрульній поліції Черкащини, вогонь загасили поліцейські. Патрульні отримали виклик про пожежу та швидко прибули за адресою. На місці був припаркований автомобіль Opel Omega, з-під капота якого сипалися іскри, а потім він спалахнув вогнем. Поліцейські спочатку гасили полум’я за допомогою вогнегасника, а коли скінчилася суміш, взялися рятувати майно підручними засобами. Коли за лічені хвилини загоряння локалізували, відрили капот й дістали акумулятор. Власниця транспортного засобу у цей час була поруч та бачила дії поліціянтів. Потім дякувала інспекторам за швидку реакцію і надану допомогу. На місце також викликали рятувальників. Унаслідок пригоди ніхто не постраждав.

О 3 годині ночі із села Оксанине, Уманського району до рятувальної служби надійшло повідомлення про загорання “Skoda Fabia”. На місце події виїхав черговий караул 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини, проте врятувати транспортний засіб не вдалося. Про це інформують в ДСНС.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100