реклама

реклама

Виконавчий комітет Черкаської міськради днями підтримав пропозицію заступника міського голови свободівця Юрія Ботнара виділити кошти на системи рекуперації тепла в басейні КП «Черкаський стадіон», а також у палаці спорту «Будівельник».

Басейн на Центальному стадіоні Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

Таким чином на відновлення систем рекуперації для КП «Черкаський стадіон» виділено 2 млн. гривень, а для КП «Будівельник» – 4 млн. гривень.

Напередодні заступник мера відвідав «Центральний стадіон». Саме під час зустрічі з колективом Юрій Ботнар і дізнався про необхідність установлення систем рекуперації тепла в басейні. Окрім цього комунальне підприємство має ще низку проблем, які необхідно вирішити.

«У наших планах: якісне завершення робіт на багатостраждальному запасному футбольному полі; встановлення рингу у боксерському залі; ремонт у головній футбольно-баскетбольній залі палацу спорту та облаштування її для проведення масштабних змагань з боксу. Питання розвитку фізичної культури і спорту для «Свободи» є одним з пріоритетних, тому попри щільність міського бюджету, обтяженого «сюрпризами» від уряду Гройсмана, ми шукатимемо ресурси, аби один з основних спортивних об'єктів зміг якісніше надавати свої послуги містянам» – пояснює Юрій Ботнар.

Окрім цього під час зустрічі Юрій Ботнар спільно із директором «Центрального стадіону» Юрієм Гончаровим запланували проведення масштабного Черкаського фестивалю спорту уже влітку 2018 року.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Васыль 23.03.2018 20:20
..........................Коли буде йому під пятьдесят років тільки тоді він зрозуміє що він ворог народу. Відрахування часу пішло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100