реклама

реклама

З  метою популяризації робітничих професій серед юнацтва, підвищення їх престижу та сприяння у забезпеченні підприємств кваліфікованими робітничими кадрами фахівці Канівського міськрайонного центру зайнятості взяли участь у презентації Канівського вищого професійного училища. Захід проходив у рамках акції «Випускник 2018» за участю більше 100 випускників навчальних закладів міста та району.

Під час виступу заступник директора професійного училища Наталія Гузь поінформувала молодь про особливості вступних випробувань, спеціальності, які можна здобути в закладі та рівень матеріально-технічної бази освітнього закладу. Окрему увагу вона звернула на перспективи працевлаштування після закінчення училища та подальшу можливість навчання у вищих навчальних закладах.

10

«На цей час попитом на ринку праці Канівщини користуються саме робітничі професії, зокрема, тракторист-машиніст, водій автотранспортних засобів, водій навантажувача, слюсар з ремонту автомобілів, слюсар-електрик з ремонту устаткування, електромеханік, кухар, офіціант та інші», - наголошує директор міськрайонного центру зайнятості Надія Коломієць. За її словами вище професійне училище здійснює підготовку кваліфікованих робітників саме за такими професіями, які є не менш затребуваними на місцевому ринку праці. А роботодавці, у свою чергу, відчуваючи гостру потребу в таких кадрах, пропонують гідну заробітну плату та достойні умови праці.

З метою ознайомлення з навчальним процесом та практикою майстри виробничого навчання провели екскурсію закладом, детально ознайомили учнів з кожною професією, яку можна здобути в закладі. Особливу зацікавленість у юнаків і дівчат викликали різноманітні майстер-класи, в ході яких вони побачили процес зварювання, техніку виготовлення керамічних виробів, дізналися тонкощі роботи на металообробних верстатах, ознайомилися з етикетом сервірування столу та виготовленням кулінарних страв.

Презентація навчального закладу – є важливим заходом, під час якого майбутні абітурієнти визначають пріоритети при виборі подальшого професійного шляху.

Канівський міськрайонний центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Огласите, пста все 25.03.2018 13:46
гідні зарплати та достойні умови праці. А то все будут думать, шо як в рабстві на миронівських курятниках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100