реклама

реклама

23 березня на черговій сесії Кам’янської міської ради ОТГ за поданням депутата від ВО «Свобода» Павла Воронова депутати ухвалили проект рішення «Про програму національно-патріотичного виховання Кам’янської ОТГ на 2018-2020 рр.». Це рішення одностайно підтримали всі присутні депутати.

image Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

Програму національно-патріотичного виховання молоді свободівець, вчитель захисту Вітчизни кам’янської міської ЗОШ № 2 Павло Воронов почав розробляти ще наприкінці 2017 р. Впродовж першого кварталу 2018 року ця програму доопрацював депутатом районної ради, відповідальний за напрямок історичної пам’яті Кам’янської районної «Свободи», Олександр Мушта.

Коментуючи цю подію, депутат Кам’янської міської ради ОТГ від ВО «Свобода» Павло Воронов наголосив на важливості прийняття програми національно-патріотичного виховання. «Сьогодні нашим спільним завданням є виховання прийдешніх поколінь у патріотичному дусі. Ми не маємо допустити повторення ситуації 2014 року, коли тисячі громадян і військових зраджували присязі на користь агресора. Це якраз і було наслідком відсутності ідеологічної лінії в їхній свідомості. Діти мають виростати у оточенні поваги до держави, її атрибутів, славних сторінок минулого, героїв нації. Саме на таких складових складена наша програма, що передбачає цілий комплекс заходів: ідеологічних занять, військових вишколів, таборувань, патріотичних ігор та іншого. Вже наступного місяця будемо планувати виконання окремих пунктів із цієї трирічної програми», – повідомив Павло Воронов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100