реклама

реклама

Дирекція парків презентує проект утримання та реконструкції парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Спортивний».

image.php Про це повідомляють у Черкаській міськраді.

Захід відбудеться вже 2 квітня о 14.00 в 206 кабінеті Черкаської міської ради.

У 2016 році на конкурсі проектів «Громадського бюджету» за нього віддали голоси майже 800 черкасців. Отримали фінансування та зреалізували проект автори вже у 2017 році.

На виготовлення проектно-кошторисної документації, щодо облаштування, утримання та реконструкції зони відпочинку в парку «Спортивний» спрямували 850 тисяч гривень. Ця ділянка площею 16,3 га з природнім живим лісом розташована у мікрорайоні «Лісовий» (вулиця Олексія Панченка).

Згідно з проектом, парк мають облаштувати усім необхідним для сімейного та активного відпочинку. Серед передбачених проектом робіт – створення доріжок, алей, встановлення лав, столів,  урн, альтанок, терас, мангалів-барбекю, гамаків, облаштування бювету, створення системи освітлення, інсталяцій з деревами тощо. Також передбачено встановлення канатної траси, скеледрому, роледрому, велопрокату та тенісних столів для активного відпочинку.

Усіх зацікавлених запрошують на презентацію наступного понеділка.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Черкащанин 28.03.2018 12:29
Реконструкція — перебудова існуючих об'єктів, пов'язана з удосконаленням, поліпшенням умов експлуатації та проживання, якості послуг, зміною основних техніко-економічних показників (кількість продукції, потужність, функціональне призначення, геометричні розміри).
У автора цього проекту проблеми з головою? От що значить відсутність освіти.
Вирізати та знищити ліс це по його є реконструкція? Мабуть вже запланував скільки там розмістить наливайок, оформлених на підставну тьотю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Сосни та дуби 28.03.2018 10:37
Так от який він це захисник сосен та дубів на Лісовій просіці. :-x
Тобто тих дерев йому шкода бо там нема дєнєжнього інтересу, а тут де можна намутить грошей то лісу не шкода? От така Громадянська позиція.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Семен 27.03.2018 13:06
На виготовлення проектно-кошторисної документації спрямували 850 тисяч гривень.
Тоесть на бумаги. Нормально Русик так нагрелся. Мама купила новую машину?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100