реклама

реклама

25 березня виповнилося 19 років із дня загибелі громадського та державного діяча, Героя України В’ячеслава Чорновола.

1-2

Вшанувати пам’ять славного сина українського народу у цей день до садиби-музею у Вільховець завітали голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, педагоги місцевої школи імені В.Чорновола, представники громадськості села, гості з Тальнівського, Шполянського, Катеринопільського районів, міст Ватутіного, а також зі Львова, повідомляють у Черкаській ОДА.

– В’ячеслав Максимович зробив багато для нашої держави. Маючи непересічні здібності, він міг побудувати кар’єру, стати успішним науковцем, але обрав іншу дорогу: борця за волю, демократію України. І ніколи не жалкував про те, що довелося здолати такий тернистий шлях, – зазначив під час виступу на мітингу голова райдержадміністрації Василь Довбуш. – Чорновіл прагнув того, щоб Україна була незалежною, самодостатньою, заможною  державою.

Виступаючи перед учасниками мітингу, завідувач садиби-музею Василь Стрижиус наголосив, що у Вільховець їдуть вклонитися пам’яті Чорновола люди з усіх куточків України, далекого і близького зарубіжжя.

На завершення мітингу учасники заходу поклали вінки і квіти до пам’ятника, оглянули експозицію музею В’ячеслава Чорновола.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100