реклама

реклама

Голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко під час понеділкової координаційної наради в ОДА звернув увагу владних структур і працедавців на ситуацію з охороною праці на Черкащині.

IMG_20180326_090258

Під час обговорення підготовки до проведення весняно-польових робіт він наголосив:

– Це не потребує значних фінансів, але потребує навчання з охорони праці відповідальних осіб. Адже впродовж останніх років ми маємо зростання виробничого травматизму, в тому числі зі смертельними наслідками, на багатьох підприємствах області. Незважаючи на рекомендації й на тривогу, що існує в суспільстві, це питання не зрушується з місця. На жаль, уже цього року є смертельні випадки на виробництві в агропромисловому комплексі. Інформація, яку ми отримуємо з розслідування нещасних випадків, показує, що уваги до цього питання практично немає.

Звертаючись до голови ОДА Юрія Ткаченка, Петро Шевченко попросив розглянути на обласних та районних нарадах питання, пов’язані з виробничим травматизмом, звернути увагу на належну підготовку, інструктаж людей, які відповідають за охорону праці. У відповідь голова ОДА доручив порушити це питання під час обласної наради з аграріями.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100