реклама

реклама

2_9999999999_8888 Днями у видавництві «Мандрівець» вийшла книга черкаського журналіста Назарія Вівчарика «Те, що серед нас». Ця збірка малої прози є другою книгою автора, пише «Буквоїд»

– «Те, що серед нас» – це містика, казки для дорослих. Книга моторошна, повчальна, цікава. Загалом, містика гнучкий жанр, тож поєднував тут і фантастику, і детектив, і сатиру, і трохи хоррору, тобто, жахів… – розповів Назарій Вівчарик.

Більшість історій журналіст після відряджень та зустрічей з непересічними людьми, які підштовхнули його до різноманітних роздумів.

Назарій Вівчарик розповів, що задумував цю збірку ще в студентські роки, коли читав «Вальпургієву ніч» Майрінка, «Кобзар 2000» Капранових, «Коли впаде темрява» Кінга та багато інших цікавих і моторошних збірок.

– Насправді на малу прозу легко підсісти. Це такі концентровані оповідки для читання у вільний час, під час відряджень, коли можна пережити багато емоцій. Майже немає зайвого, але є велике смислове навантаження,– розповів автор.

Вже сьогодні видавництво надіслало автору пакунок з книгами в межах його гонорару. І Назарій вирішив поєднати продаж книг з благодійною акцією.

"Ідея з’явилася в день народження Шевченка. За продані книги, які мені надіслав видавець, хочу придбати в музей книги, музей "Кобзаря" один експонат – картину. З керівництвом музею визначено. Тож купуючи мою книгу "Те, що серед нас" ви ще й долучитися до акції — поповнення фондів Черкаського музею!", – поділився автор.

DSC_0490

Торік у видавництві «Мандрівець» побачила світ перша книга автора – містична повість «П’ятеро як один», події в якій розгортаються у Черкасах.

Анотація до збірки «Те, що серед нас»: Оповідання цієї збірки – моторошні, але чи вигадані сюжети? Автор багато років працює журналістом. За редакційним завданням він справді їздив шукати чупакабру, писав репортажі з психлікарні й колонії, разом із поліцією виїжджав до розритого чорними археологами кургану.

Усе це навіювало сюжети, в основі яких – спроба привідкрити завісу двох світів, що, здавалось би, не перетинаються: підсвідомого і потойбічного. Містичні історії відображають темний бік суспільства, маскуючи роздуми про його серйозні проблеми: від корупції до екології.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #1 Демократія 02.04.2018 12:32
Якщо ці оповідання схожі на прозу Густава Майрінка, то треба почитати )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100