реклама

реклама

image.php За фактами утворення вибоїн та руйнування шару асфальту на дорогах, які були капітально відремонтовані за попереднього керівництва міста, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко доручив висунути претензії підрядним організаціям.

Про це Анатолій Васильович заявив сьогодні під час оперативної наради з комунальниками.

Мова йде про сім доріг, де був здійснений капітальний ремонт, зокрема, вул. Смілянська, Чорновола, Надпільна, Гагаріна,  Благовісна, Грушевського. Після зими практично на всіх цих дорогах виникли пошкодження дорожнього покриття.

Тоді як після Великодніх свят у Черкасах розпочинається поточний ремонт доріг. Про це повідомив начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко.

За його словами, орієнтовно, з 10-15 квітня у Черкасах запрацюють асфальтобетонні заводи і буде можливість повноцінно здійснювати роботи з асфальтування.

Тоді як цього тижня за допомогою рециклера силами КП «ЧЕЛУАШ» буде відновлено пошкоджені ділянки дороги по бульвару Шевченка поблизу ТРЦ «Депот». Після цього – на вулицях Сагайдачного та Симиренківська. А от пошкоджені ділянки автошляху по вул. Дахнівській та вул. Менделєєва засиплять осколом.

Також, зважаючи на аварійний стан вул. Симиренківської, міський голова доручив пришвидшити роботи з оголошення та проведення тендеру з капітального ремонту дорожнього полотна на цій вулиці.

Про це пише прес-служба міськради.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 СТАРИ1Й 03.04.2018 15:14
За наше мазюкання(на дорогах)-ваше бзікання(в інтернеті). Українці на білбше не здатні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 - матка 03.04.2018 09:16
Цитую Правда:
Пусть наш мэр расскажет почему город не убирается. Такого срача не было никогда. Почему Харьков чистый, а маленькие Черкассы нет. Город как после войны

Бондаренко доручив, Бондаренко особисто вказав, Бондаренко взяв на особистий контроль, Бондаренко заборонив побори в школах, Бондаренко встановив рекорд по дорогах, Бондаренко накращий мер України, Черкаси найнебезпечніше місто в Україні.
Послухаєш і думаєш, а де я живу?
А хто доручив, вказав, особисто контролював ліквідацію колгоспного ринку і перетворення його шанхай з металевих будок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #3 Правда 02.04.2018 21:17
Пусть наш мэр расскажет почему город не убирается. Такого срача не было никогда. Почему Харьков чистый, а маленькие Черкассы нет. Город как после войны
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Jack 02.04.2018 17:47
На ул. Селянская в районе базы ОПС уже множество ям и эту улице капитално ремонтировали не при "попередниках". И 2-х лет не выдержала новая дорога :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Підтримую 02.04.2018 17:45
зокрема, вул. Смілянська, Чорновола, Надпільна, Гагаріна, Благовісна, Грушевського. Після зими практично на всіх цих дорогах виникли пошкодження дорожнього покриття.
Вірне рішення. Ремонт робити треба своєчасно. Ці дороги вже працюють пять років і треба своєчасно усувати ті пошкодження, які почали з'являтися. Але чому почали з'являтися пошкодження на відремонтованих командою мера менше року назад дорогах? Подивіться на 2 ями на перехресті Шевченка - Небесної Сотні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100