реклама

реклама

Кінець минулого тижня запам’ятався черкасцям спробами відкликання одразу кількох депутатів міської ради. 30 березня на заводі «ТЕМП» у закритому режимі провели ініціативні збори з відкликання обранців від ПВД, ВО «Черкащани» та РПЛ: Альони Цегвінцевої, Тетяни Чорнобіль, Максима Шадловського, Віталія Косяка та Максима Скорика. А вже 1 квітня  в холі Черкаської міської ради пройшли громадські збори по відкликанню Олександра Радуцького. Про це пише "Вичерпно".

kosyak-710x434

Радуцький вважає, що ініціативна група голосувала за відкликання цих депутатів через порушення їхніх програмних засад, коли вони йшли на вибори від політичних партій, і відсутність звітів, які б характеризували їхню роботу. Ще однією причиною відкликання депутатів, на його думку, стало поєднання своєї службової діяльності на цій посаді з посадою в органах місцевого самоврядування. На закиди, що він є ініціатором зборів, екс-секретар заперечив, сказавши, що «ініціатором є не Радуцький, а люди».

Такі заяви Радуцького зачепили одного з «відкликанців» — Віталія Косяка, який за сумісництвом є ще й начальником управління інспектування. Той неабияк образився на колегу і записав емоційну промову. Відео депутат-посадовець виклав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

- Така ситуація, наче Радуцький прийшов поговорити про те, що вони роблять і в той же час сказати що «Я цього не роблю, це роблять люди». Безумовно, це роблять люди, бо сам би він не спромігся  б цього зробити. Але це все робиться за його сценарієм, — висловив свою думку про ефір із Радуцьким Косяк. — Він замість того, щоб покращити життя в нашому місті і загалом у країні, розповідав про мене і про моїх колег, говорив, що це міський голова розділив нас. Ні, я думаю що це не міський голова.

На думку Косяка, депутати, які працюють в органах місцевого самоврядування, зараз постійно обливаються брудом зі сторони Радуцького.

- Спочатку були звинувачення в мій бік, що я начебто суміщаю депутатство з роботою. Коли я йому почав надавати інформацію з Конституції та із Закону  про статус депутатів місцевих рад, він зрозумів, що він каже ті речі, про які він зовсім не розуміє, і які суперечать закону, — наголосив депутат. — Він почав звинувачувати мене та моїх колег у тому, що ми користуємося тим, що ми є депутатами.

При цьому він не розуміє, чому він та його колеги не можуть працювати.

- Я не розумію, що є поганого в тому, що депутат працює, заробляє собі на хліб законним способом. Так може працювати  й інша людина, не тільки депутат, але депутат він же ж теж людина. Це ж не якась особа яка, скажімо так, якогось іншого походження, — обурився Косяк.

При цьому обранець нагадав колезі, що має дві вищі освіти і прекрасно розбирається в юридичних аспектах:

- Не треба казати, що Косяк уперше в житті побачив Конституцію, треба вчити закони і перестати розказувати людям інформацію, яка  не відповідає дійсності. Якщо не знаєш про що ти говориш, то краще не говори. Моя перша освіта юридична, друга економічна. І я навчатимусь і далі.

Наприкінці промови Віталій Косяк висловив своє бачення того, чим мають насправді займатися міські обранці:

- Мені колись казали, що в житі треба щось будувати, треба щось робити, треба покращувати, треба розвивати наше місто, щоб воно було гарним, яскравим, інвестиційно привабливим. І щоб люди, які знаходяться навіть за межами нашої країни, прославляли наше місто і не хотіли з нього їхати, а хотіли жити в ньому, й інших запрошували. Бо в нас дуже чудовий край, у нас є Софіївка, є Чигиринщина, є Тарасів край – Канівщина…

реклама

Коментарі  

 
+11 #12 Реаліст 05.04.2018 13:56
Одарич був правий, коли принципово не призначав депутатів на комунальні посади!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #11 Депутат -волонтер 05.04.2018 11:48
Цитую На хліб:
На хліб не заробляють депутатством

Депутат- це безкористна людина, яка чогось досягла і хоче змінти країну на краще
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Через рік два 05.04.2018 11:37
Цитую стабилизец:
по идее, радоваться должен, что от бесплатной работы освободили. надеюсь, собачу будку построить успел.

Здолаємо суддівську мантру і МИ все згадаємо і дерибан бюджету юними вундеркіндами і липові пенсії по інвалідності і нерадікальних радікалів, і несвободну свободу, що в ярмо тяне. І ФБ не спасе будемо бити не по ФБ,а по фейсу.Так , що кишені заший і ні пальцем до бочки з медом.Дружину чи подругу прилаштував , як НИщик в міській раді?
.................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 Дійсно 05.04.2018 11:25
Цитую Суцільний косяк:
"Бо в нас дуже чудовий край, у нас є Софіївка, є Чигиринщина, є Тарасів край – Канівщина…", а також МАФів край, з якими косяк робити нічого не буде, не просто ж так його в крісло посадили.

У НАС все чудове , тільки при владі, яку МИ дали тимчасово, знаходяться пройдисвіти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #8 Не відразу доходить 05.04.2018 11:23
"Моя перша освіта юридична, друга економічна. І я навчатимусь і далі."написав Косяк. Відразу виникають ЗАПИТАННЯ?
А що з першого не разу не доходить? Біл Гейтс тільки коледж закінчив.
Але якщо ТАКИЙ розумний то йдіть у приватний БІЗНЕС,чого Ви так вципились в бюджет. Чи за спецухою БЮДЖЕТ тирити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 На хліб 04.04.2018 21:47
На хліб не заробляють депутатством
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Живи по закону 04.04.2018 21:41
Сумісництво поза законом України, за законами ... норма.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 ХХ 04.04.2018 21:38
Боже, як вони ці депутати вміють гарно говорити, тобто пудрити мізки. Але чому при таких гарних промовах наше Місто таке занедбане і люди так погано живуть. Ви ж, блін, депутати, ми вас вибрали, чи ви нас купили. Не має значення. Мож ці депутати вже почнуть працювати для людей? Не хочете, так ото Бог, а ото поріг. Всі без винятку, панове нероби депутати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Гриша 04.04.2018 19:57
Во первых Косяк не порядочный биологический вид .сидел в тю/////////е и на з///////е. Выйдя с мест лишения занимался продажей нар////////////.во вторых на фронте и линии огня не воевал.А запомнился только как нес гроб мужа Татьяны Чорновол. Зато сейчас учасник АТО.так вот когда этот беспредел закончится в стране он снова сядет.Героям Слава
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 стабилизец 04.04.2018 16:57
по идее, радоваться должен, что от бесплатной работы освободили. надеюсь, собачу будку построить успел.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100