реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою спільно з управлінням захисту економіки в Черкаській області ДЗЕ НП України ініційовано питання про притягнення до адміністративної відповідальності двох посадових осіб Черкаської міської ради серед яких заступник керівника одного з департаментів Черкаської міської ради.

Прокуратура Про це інформують у прокуратурі Черкаської області.

Вищевказані посадові особи Черкаської міської ради, будучи суб’єктами відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією, не своєчасно повідомили Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані, а саме про отримання у власність транспортних засобів вартість яких перевищує 80 тисяч гривень, чим порушили  вимоги ч. 2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції».

Постановами суду міста Черкаси, посадовців притягнуто до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу 1700 гривень кожному.

Питання стану законності у сфері запобігання корупції для Черкаської місцевої прокуратури є пріоритетним і перебуває на постійному контролі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #1 ХХХ 08.04.2018 10:52
Ну звичайно. 1700 гр штрафу за півмільйонну машину це дуже суворе покарання. Надіюсь машини конфіскували? З роботи звільнили. На дошку ганьби фото і ПІП повісили.і хто тепер скаже після цього , що у нашій крайні усе в порядку?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100