реклама

реклама

Мер Черкас Анатолій Бондаренко сьогодні, 16 квітня, як куратор департаменту архітектури та містобудування, провів нараду з працівниками цього підрозділу, аби з’ясувати стан виконання робіт із будівництва і реконструкції доріг.  Йшлося, зокрема, про вулиці Героїв Дніпра, Надпільну (колишня – Ільїна), Сумгаїтську та бульвар Шевченка. Міський голова акцентував на якості та темпах виконання робіт підрядниками.

– На сьогодні погодні умови вже дозволяють нам розпочати повномасштабний ремонт дорожнього покриття на міських вулицях, – наголосив він. – Зволікати часу в нас немає. Ці ремонти повинні бути якісні, аби ми з року в рік не поверталися до асфальтування одних і тих же об’єктів.

Водночас, він вкотре наголосив на тому, що до початку безпосереднього укладання асфальту на дорогах, співробітники департаменту повинні провести всі необхідні підготовчі роботи.

20180416_152813 (1)

Так, очільник департаменту Артур Савін доповів стосовно того, на яких об’єктах вже стартували роботи з ремонту та де триває підготовка для їхнього початку.

За його словами, на третій черзі реконструкції вулиці Героїв Дніпра (від Сержанта Смірнова до Козацької) нині триває демонтаж бордюрів та облаштування мереж зливової каналізації.

Анатолій Бондаренко дав доручення департаменту перейти до завершення робіт, передбачених першою і другою чергою реконструкції цієї ж вулиці. На ділянці від Сержанта Жужоми до Сержанта Смірнова провести благоустрій зелених зон та встановити там огорожу. Впоратися з цим мають упродовж місяця.

Тим часом на вулиці Надпільній (від вулиці Можайського до Грушевського), за інформацією підрядника, відбувається демонтаж і облаштування бордюрного каменю. Після чого візьмуться за фрезерування старого асфальтного покриття. Очільник міста поставив завдання перед департаментом під час перегляду міського бюджету передбачити необхідне фінансування для проведення повної реконструкції вулиці.

Анатолій Бондаренко зосередив увагу й на стан тротуарів у центральній частині міста, особливо – вздовж бульвару Шевченка. Відтак, він дав завдання профільному департаменту якомога швидше провести всі необхідні тендерні процедури, визначити підрядника та розпочати ремонт пішохідної зони.

У цілому мер наголосив на важливості пришвидшення темпів реконструкції бульвару Шевченка. Насамперед, йшлося про продовження робіт на ділянці від вулиці Різдвяної до площі 700-річчя (цей проект на етапі отримання експертного висновку), а ще – від Університетської до Можайського (триває підготовка до оголошення торгів).

Водночас, його було поінформовано про стан розпочатих у попередні роки робіт на вулицях В’ячеслава Чорновола та на Сумгаїтській (тут необхідно ще завершити будівництво тротуарів, нанести розмітку та облаштувати нову огорожу). А ще керівник департаменту архітектури розповів про хід робіт із проектування для реконструкції нових об’єктів. Нині ПКД розробляється для вулиць Сумгаїтської (від Одеської до 30-річчя Перемоги) та Олени Теліги (від Віталія Вергая (колишня Маршала Батицького) та Корольова).

Про це пише прес-служба Черкаської міськради

реклама

Коментарі  

 
+1 #13 vv 17.04.2018 14:46
Цитую Олексій:
Дороги в Черкасах погані, терміново треба робити. Але ще набагато страшніші дороги по трасі Мошни-Корсунь.На вихідних вперше в цьому році виїхав по цій дорозі і поразився. Прости Господи, було бажання зібрати до купи всих чиновників причетних до ремонту доріг і закопати в одній ямі.

Там місцевий райдор на в'їзді у Мошни. Всі привітання до них, бо даж грейдером пройти не можуть і не хочуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Арчер 17.04.2018 13:43
Цитую Дід Панас.:
уже відремонтований ,

Так наче то тільки вирівнювальний шар. Хоча і як для нього виглядає "стрьомнувато".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Пригадую 17.04.2018 12:40
Цитую Шарафутдінов Еркін.:
Звичайно пришвидшити. Мєр пообіцяв до кінця травня закінчити ремонт. Інакше пише заяву.

Бондаренко: «Ямковий ремонт доріг треба здійснити за квітень-травень»
26 березня 2018, 14:27 Новини Черкас та Черкаської області
Міський голова Анатолій Бондаренко наголосив, що аварійний ремонт доріг слід здійснити впродовж квітня-травня та звернув увагу на жахливий стан покриття
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 Шарафутдінов Еркін. 17.04.2018 11:36
Звичайно пришвидшити. Мєр пообіцяв до кінця травня закінчити ремонт. Інакше пише заяву.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Fox 17.04.2018 11:19
Залишу це тут:

"Подивіться, як відремонтували дороги. Там ціла сім'я може поселитися, на пікнік виїхати. Ще й корів туди засунути, в ту яму… Добратися від Запоріжжя до Маріуполя не менше 5 годин по тих колдобинах і колдо*обинах".
Він висловив вимогу заборонити ямковий ремонт доріг, а тих, хто ремонтував неякісно, розстріляти.
"В оті ями закопувати тих, хто організовував ремонт доріг, починаючи від керівника ремонтної дільниці і до всіх, хто ремонтував ті дороги. Закопати і зверху асфальтом проїхати бетоноукладчико м. Так, як Гітлер робив, з безбілетниками боровся: вивели, розстріляли пару чоловік – по сьогоднішній день всі платять за білети", - сказав Ляшко.
За його словами, щоб були "нормальні дороги, має бути найжорсткіша відповідальніст ь за ями, за розкрадання".
сказав Ляшко :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Fox 17.04.2018 10:58
Казали, що всі гроші йдуть на Київ тому дороги погані, тепер усі гроші в бюджеті міста і області, а дороги ще ГІРШЕ стали! Парадокс. Красти меньше треба. Найгірші дороги в Україні -це Черкаси. Багато з водіями спілкуюсь. По дорогах і чистоті міста гості складають враження про саме місто і його керівництво, на Бондаренко ні Ткаченко, керманичі НІЯКІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Дід Панас. 17.04.2018 10:49
Як що бульвар Шевченка від Симоненка до Припортової уже відремонтований ,- то подальші роботи з ремонтів доріг міста краще не розпочинайте. Для максимального отримання відкатів вихвачуються основні об'єми, а дріб'язок так і залишається не виконаним. Місто ,після Ваших ремонтів,- сміттєзвалище! Цікаво а що на Ваших нарадах робить велотренер Шевченко. Землю для Атовців з Савіним шукає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 Олексій 17.04.2018 10:25
Дороги в Черкасах погані, терміново треба робити. Але ще набагато страшніші дороги по трасі Мошни-Корсунь.На вихідних вперше в цьому році виїхав по цій дорозі і поразився. Прости Господи, було бажання зібрати до купи всих чиновників причетних до ремонту доріг і закопати в одній ямі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Арчер 17.04.2018 10:07
Цитую Fox:
цитую:
2-ох робочих бачив на днях

Проходив там вчора близько пів на сьому. 2 екскаватори, і чоловік 6-7 робітників. Прогрес :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Дорога 17.04.2018 09:47
Цитую Fox:
цитую:
за його словами, на третій черзі реконструкції вулиці Героїв Дніпра (від Сержанта Смірнова до Козацької) нині триває демонтаж бордюрів та облаштування мереж зливової каналізації.

там такими темпами йде робота, що в кращому випадку до кінця літа зроблять...дуже повільно, 2-ох робочих бачив на днях, смішно просто.


Це правда. Завезли на початку місяця кілька машин гравію і заспокоїлися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100