реклама

реклама

Із запитом до міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, в якому йдеться про необхідність встановлення в селищі Оршанець спортивного дитячого майданчика, звернувся під час сьогоднішньої сесії міськради депутат від ПВД Олександр Згіблов.

DSC_0076

Нагадаємо, селище Оршанець, де розташований Навчальний центр Держприкордонслужби, є окремим населеним пунктом, але підпорядковане Черкаській міськраді.

«Учергове змушений звернутися щодо встановлення в селищі Оршанець спортивного дитячого майданчику, – мовиться у запиті. – До мене як до депутата міської ради звернулися прикордонники (повторно) з проханням встановити цей майданчик для їхніх дітей.

Мене дивує позиція міської ради. Коли ми відзначаємо прикордонників, то ви їдете туди і говорите, що це – міська територія. Коли вибори, то ви зустрічаєтеся із військовими і їхніми родинами, бо це – виборці Черкас. Коли потрібно побувати на полігоні, то це знову ж таки Черкаси, і всі депутати пам’ятають, що нас там дуже тепло зустрічають. А коли виникла потреба встановити майданчик, то я отримую відписку за Вашим (міського голови, – ред.) підписом, що селище Оршанець не є територією міста Черкас.

Я прошу повторно розглянути мій запит і віднайти в міському бюджеті кошти на встановлення спортивного дитячого майданчика в селищі Оршанець. Зі свого боку готовий провести перемовини з акціонерами і власниками підприємства «ТЕМП», щоб вони дозволили виготовити майданчик за ціною собівартості».

Депутати більшістю голосів підтримали депутатський запит Олександра Згіблова.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Кеп 19.04.2018 15:39
У вояк что, денег нет? Так Згиблов красиво впаривает за городские деньги продукцию родного Темпа!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100