реклама

реклама

В селі Гельмязів  голова Золотоніської РДА спільно з  головою Золотоніської районної ради Валерієм Саранчею, керівником ГУНП В Черкаській області Валерієм Лютим, керівником Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області Олександром Охріменком та головою села Людмилою Могилою  відкрили поліцейську станцію, яка запрацювала для виконання завдань, що покладені на  поліцію, а саме забезпечення правопорядку, охорона життя, здоров’я громадян та захист їх прав.

Поліцейська станція знаходиться в селі Гельмязів в спеціально обладнаному приміщенні,  забезпечена автомобілем. Вона обслуговуватиме села Гельмязів, Софіївка, Плешкані, Підставки, Каленики, Броварки, Богдани, Коврай, Коврай Другий та Гладківщину.

DSC_0044

Групи реагування патрульної поліції цілодобово чергуватимуть у цих селах, працівники поліції реєструватимуть повідомлення про правопорушення та злочини,  розглядатимуть їх відповідно до законодавства, співпрацюватимуть з жителями сіл,  громадськими об’єднаннями  для забезпечення правопорядку на території  визначених населених пунктів.

Надзвичайно важливим завданням, яке покладено на новостворену організацію, є проведення  заходів щодо запобігання злочинів та правопорушень, бо, як відомо, краще запобігти злочину, ніж потім ліквідовувати його наслідки. Для цього буде здійснюватися патрулювання території, виявлення осіб та обставин, які призводять до протиправних дій. Незаперечна істина в тому, що чим ближче поліція до людей, тим безпечніше на території, де вони проживають.

Від керівництва району  Золотоніський відділ поліції отримав новий сучасний ноутбук, сертифікат для придбання камер відеоспостережень та паливно-мастильних матеріалів на суму 50 тисяч гривень. А помічник народного депутата України Владислава Голуба Оксана Гіщина вручила багатофункціональний копіювальний пристрій від імені Владислава Володимировича.

Відкриття поліцейської станції – це результат роботи усіх гілок влади: Золотоніської районної державної адміністрації, районної ради та Гельмязівської сільської ради.

Про це інформує відділ внутрішньої політики Золотоніської РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100