реклама

реклама

демобілізов З метою сприяння якнайшвидшому адаптуванню у суспільстві, а також поверненню до трудової діяльності демобілізованих учасників антитерористичної операції за ініціативи Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості було проведено інформаційний захід для 10 військовослужбовців за участю медичного психолога, психотерапевта Ольги Перепади та представника Ватутінського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяни Ільченко.

Провідний фахівець із соціальної роботи Тетяна Ільченко ознайомила присутніх із роботою працівників Центру, які надають всебічну підтримку демобілізованим військовим та їх родинам: «На базі Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді діє програма соціально-психологічної допомоги. Фахівці проводять консультації щодо пільг для учасників АТО, отримання соціальних виплат, санаторного оздоровлення, побутових питань, а також надають інформаційні послуги та сприяють у адаптації до мирного життя».

Психолог Ольга Перепада запропонувала учасникам заходу  психологічну допомогу: «Якщо потрібно поговорити, а немає з ким - поділитись думками, враженнями і не знаєте як -  приходьте на консультацію – з радістю вам допоможемо!».

Ольга Перепада роздала присутнім свої візитні картки та детально розповіла де і за яких умов можливо отримати кваліфіковану допомогу.

Всі учасники в активному діалозі зі спеціалістами поділилися власним життєвим досвідом.

Ватутінська міська філія Черкаського ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100